{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Veel werk

Leefruimtes met een tuin zijn schaars in Hamburg. Het feit dat er hen veel werk stond te wachten, schrikte dit duo van een planner en een communicatieontwerper niet af. 

6

VELUX producten

7 mnd.

DUUR VAN RENOVATIE

Maandenlang op een bouwplaats wonen was de moeite meer dan waard 

Als het erom gaat een gastvrije en eigentijdse woonsfeer te creëren, spelen de vele nieuwe ramen in het dak en de gevel een grote rol: Ze maken het huis licht en luchtig, zodat de zo gedateerde look van vroeger iets uit het verleden is. 

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Veel daglicht: De twee royale elektrische dakramen tegenover elkaar verlichten niet alleen de bovenste gang en trap, maar ook de gang op de begane grond. "We wilden zoveel mogelijk licht over de hele breedte van de gang", verklaarde Matthias Förster (huiseigenaar) de keuze voor twee tuimelvensters van VELUX. "Het gevolg is dat we overdag bijna nooit de lampen aan te hoeven doen."

  2. Optimale ventilatie: "Vooral in de badkamer is het fijn dat, bijvoorbeeld na het douchen, de vochtige lucht snel en gemakkelijk door het dakraam naar buiten kan", legt Vivian Förster (huiseigenares) uit. Bovendien profiteren de Försters van wat bekend staat als het schoorsteeneffect.

  3. Spelen bij daglicht: Twee VELUX dakramen openen de ruimte op verschillende hoogtes naar het zuiden toe, zodat de zesjarige Mateo en zijn kleine broertje in het daglicht kunnen spelen of later hun huiswerk kunnen maken.

"Het was absoluut de moeite waard om zes maanden lang op een bouwplaats te wonen. We wisten precies wat we wilden en voerden dat beetje bij beetje uit"
- Vivian en Matthias Förster, huiseigenaren

Grondplan

Luchtige zolder

Twee VELUX dakramen openen de ruimte op verschillende hoogtes naar het zuiden toe, zodat de zesjarige Mateo en zijn kleine broertje in het daglicht kunnen spelen of later hun huiswerk kunnen maken. Hoogtepunt van de kamer: Het stel ontwierp het bed met tentvormig houten dak zelf. VELUX dakramen verschaffen ook veel natuurlijk licht in de hoofdslaapkamer en de familiebadkamer. 

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX INTEGRA
Productinformatie
Uitzettuimelvenster
Productinformatie

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype