{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Ouderwetse bungalow

Deze ietwat gedateerde bungalow in de buurt van Düsseldorf met zijn kamerhoge ramen zette de familie Listmann aan het denken. Om een lang verhaal kort te maken, ze namen het hele huis onder handen en bekeken het hele grondplan opnieuw. Het doel was om de gedateerde glamour van de wat stoffige buitenkant te herstellen en binnenshuis aan te vullen met een open architectuur. 

7

VELUX producten

7 mnd.

DUUR VAN RENOVATIE

Een succesvolle renovatie

De klassieke stijl wordt versterkt door de gemoderniseerde raamoppervlakken en de VELUX lichtkoepels die zelfs de binnenste delen van het huis voorzien van natuurlijk licht en frisse lucht. Dat verschaft de voorheen krappe woning een geheel nieuwe, open en lichte structuur. Bovendien kwam het tegemoet aan de wens van de familie om flexibel te leven, in meerdere generaties.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Badend in licht: De klassieke stijl wordt versterkt door de gemoderniseerde raamoppervlakken en de VELUX lichtkoepels die zelfs de binnenste delen van het huis voorzien van natuurlijk licht en frisse lucht.

 

 

Carola Schober-Listmann,

architect

Renoveren en aanbouwen op deze schaal is bijna hetzelfde als een nieuw gebouw bouwen. We hebben veel elementen van het oude gebouw behouden, maar ook volledig nieuwe toegevoegd, en dat geeft ons huis zijn eigen, heel speciale charme.

Ruime, lichte kamers

De badkamers van de kinderen en de ouders, de trap en de zwembadaanbouw werden bijvoorbeeld voorzien van VELUX lichtkoepels, voor een natuurlijke verlichting en ventilatie in het gebouw. De overgang naar het ingebouwde bad is zonder deur. Dankzij de twee VELUX lichtkoepels heeft de kamer nog steeds veel frisse lucht en natuurlijk licht.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
Daktoegangskoepel
Productinformatie
Lichtkoepels
Productinformatie
Beleef je kamer met dakramen
Vind het juiste productpakket per kamertype