{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Vóór de werkzaamheden waren de ruimtes donker en werden ze niet voldoende benut

Dit appartement op de bovenste verdieping in het centrum van Milaan zat ingewikkeld in elkaar, met veel opgesplitste, donkere en ongezellige ruimtes. Dankzij het licht van boven kunnen de ruimtes nu ademen, wat hun functionaliteit en aantrekkelijkheid ten goede komt. Vroeger liep je er alleen gauw doorheen, maar nu is de gang het centrale knooppunt van het huis.

10

VELUX PRODUCTEN

5 dagen

Installatieduur

€ 9K

kosten van geïnstalleerde producten

De ruimtes zien er nu groter en leefbaarder uit

Vóór de werkzaamheden was het appartement erg donker. Dankzij de renovatie en de met VELUX overeengekomen lichtoplossingen zijn de ruimtes uitgebreid, waardoor ze er groter en leefbaarder uitzien. Nu verandert het licht voortdurend, zowel overdag als 's nachts, wat een heel speciale sfeer creëert. 

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Karakteristiekere ruimtes: met al zijn variaties heeft het natuurlijk licht ruimtes karakteristieker gemaakt en meer persoonlijkheid en warmte verschaft.

  2. Ruimere en bruikbaardere kamers: dankzij het diep in de kamers doordringende licht zien ruimtes er groter uit en kan het hele huis ademen.

  3. Meer bovenruimte:  door de ramen is de bovenruimte vergroot, vooral op de overloop. Deze ruimte, die voorheen slechts functioneel was, is flink uitgebreid. 

Erika Galdi,

architect

Bij de renovatie van het appartement speelde natuurlijk licht zowel in kwantitatief als kwalitatief opzicht een hoofdrol. Het gedetailleerde lichtdesign heeft karaktervolle ruimtes tot leven gebracht en afgestemd op de smaak van de eigenaar.

Natuurlijk licht speelde een hoofdrol bij de renovatie:

"Ik werd meteen verliefd op dit huis, en ik greep onmiddellijk mijn kans. Natuurlijk licht speelde een hoofdrol bij de renovatie: nu voelt het of we in een villa wonen in plaats van een appartement in het centrum van Milaan, omringd door andere gebouwen", Luigi Sala, huiseigenaar.

"Zowel overdag als 's nachts stroomt er een speciaal licht binnen"
- Luigi Sala, huiseigenaar
Het grootste probleem van dit huis dat moest worden opgelost, was het licht

Door de ramen is de bovenruimte vergroot. Bovendien geeft het natuurlijk licht karakter aan een ogenschijnlijk onbruikbare ruimte zoals de overloop en maakt het er een distinctief communicatie-element van.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX INTEGRA® dakramen op netstroom en zonne-energie
Naar het product
Rolluik op zonne-energie
Naar het product

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype