{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Een opknapwoning in elke zin van het woord

Het werd volledig gestript om helemaal opnieuw te beginnen. We wilden de woonkamermuur neerhalen om een gezellige, open keuken en woonkamer te creëren. De zolder was nog niet af. Florent Weil, die verantwoordelijk was voor de renovaties en wijzigingen in het huis, stelde voor in deze ruimte een hoofdslaapkamersuite en twee kinderkamers onder te brengen. Zo werd een totaal vloeroppervlakte van 60 m² verkregen. De droombadkamer van de eigenaren staat volledig in verbinding met hun slaapkamer, en bevat zelfs een bad op pootjes. De hoofdsuite wordt verlicht door twee dakramen.

4

VELUX producten

1 dag

DUUR VAN DE INSTALLATIE

€ 4K

PRIJS VAN INSTALLATIE EN PRODUCT

Een natuurlijke keuze

"Toen we de beslissing namen om dakramen te plaatsen, kozen we natuurlijk voor VELUX: een absolute kwaliteitsgarantie", aldus huiseigenares Géraldine.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Daglicht: "Als we nu de hoofdsuite zien en eraan denken hoe de zolder er vroeger uitzag, zijn we gewoonweg verbijsterd. De toegang tot daglicht en de buitenomgeving is gewoon magisch", aldus huiseigenares Géraldine.

Clémence Porret

Inside Rénovation

Het doel van dit specifieke renovatieproject was om een hoofdsuite en twee kinderkamers te creëren die aangenaam zijn om in te wonen. Zonder VELUX producten hadden we nooit zulke goede resultaten kunnen bereiken. We wilden een gestroomlijnde, bijna smetteloze sfeer. Zonder een grote instroom van daglicht zou dat niet hetzelfde "wow!" effect hebben.

Waar we graag tijd doorbrengen

"Er werden twee VELUX dakramen geïnstalleerd in de master suite en nog twee in elk van de kinderkamers, want er waren helemaal geen ramen op de zolder. De VELUX ramen veranderden deze ruimte in heldere, zonovergoten kamers waar we graag tijd doorbrengen", vertelt huiseigenares Géraldine.

"Met VELUX producten kunnen we werkelijk heel opmerkelijke renovatieprojecten voorstellen."
- Géraldine, huiseigenares
Gewoon magisch

"Als we nu de hoofdsuite zien en eraan denken hoe de zolder er vroeger uitzag, zijn we gewoonweg verbijsterd. De toegang tot daglicht en de buitenomgeving is gewoon magisch."

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
GGL 2076 SK06
Verdere info

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype