{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Fantastisch uitzicht op kavel van je dromen
De kavel van hun dromen

Toen Linda het zag wist ze het, dit moest en zou hun nieuwe woonplek worden. Het heeft zo’n 4 jaar geduurd voordat ze uiteindelijk konden verhuizen maar het wachten was meer dan de moeite waard. Echt alles mochten ze zelf uitzoeken zodat ze het helemaal hun droomhuis konden maken. Dit is wel iets wat je misschien maar één keer in je leven doet dus hebben ze er ook echt de tijd voor genomen. Omdat het uitzicht zo fantastisch is, wilden ze hier ook optimaal gebruik van maken.

10

VELUX producten

2 dagen

Installatieduur

Overal veel ramen

"In eerste instantie wilde we twee dakramen plaatsen maar toen we daar over na gingen denken kwamen we tot de conclusie dat je dan vanuit de slaapkamer helemaal niet goed naar buiten kunt kijken. Zo kwamen we op het idee om VELUX CABRIO® balkonvenster te plaatsen."

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Uitzicht en natuurlijk lichtinval
    “We kijken uit over het water, het kanaal en de weilanden. Omdat het uitzicht zo fantastisch is, wilden we hier ook optimaal gebruik van maken.”

  2. Buiten helemaal naar binnen halen
    “Binnen enkele seconden hebben de kinderen een balkon in hun slaapkamer. En het licht dat we hierdoor naar binnen krijgen vinden ze ook geweldig.”

  3. Raamdecoratie en zonwering
    “Op de slaapkamers van de kinderen hebben we verduisterende rolgordijnen, dit zorgt voor optimale verduistering en privacy. Het huis is zo geplaatst dat we de hele dag zon hebben. Heerlijk natuurlijk maar in de zomer niet ideaal. Daarom willen we de balkonvensters uit breiden met buitenzonwering.”
Fantastisch uitzicht op kavel van je dromen
We wisten al heel snel dat we de balkonvensters wilden plaatsen

"We zijn blij dat ze deze vensters tegen zijn gekomen. VELUX producten kende ik al van de dakramen maar we wisten niet dat er nog zoveel andere opties waren. Wanneer je gaat bouwen of verbouwen is het echt een aanrader om deze producten te bekijken. Je kan er zoveel kanten mee op en zoveel extra ruimte, frisse lucht en licht meer creëren.”. Ook hebben de regensensoren op de dakramen zichzelf al bewezen."

"Ik was op slag verliefd op deze ramen! Met een VELUX CABRIO® balkonvenster heb je niet alleen super veel lichtinval en een optimaal uitzicht maar je tovert ook nog eens binnen enkele seconden een balkon in je (slaap)kamer tevoorschijn."
Huiseigenaar
Fantastisch uitzicht op kavel van je dromen
Het uitzicht is elke dag weer anders

"En dat is er zo leuk aan. Dochterlief heeft een prinsessenkamer en zoon heeft een graffiti schildering op zijn muur. We hebben voor een schildering gekozen waar ze nog wel even plezier van hebben. Doordat ze best grote kamers hebben was behang geen optie. Tevens hebben we schuine daken dus was dit de mooiste oplossing. Met het eindresultaat zijn we zelf heel blij, de kinderen trouwens ook."

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX CABRIO® balkonvenster
Productinformatie
DOP
VELUX Buitenzonwering
Productinformatie
Verduisterend rolgordijn
Productinformatie

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype