{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Een nieuwe visie

Natalia en Luis hadden het perfecte huis gevonden naast de school van hun twee dochters, in de buurt van Madrid. Het probleem was dat ze zich niet bewust waren van de voordelen van het verlichten van de zolder. Ook wisten ze niet goed of ze het verder moesten opknappen, want ze konden zich niet goed voorstellen hoe de multifunctionele ruimte er uiteindelijk uit zou zien.

10

VELUX producten
2dagen
Installatieduur

€ 6,6K

KOSTEN VAN INSTALLATIE EN PRODUCTEN

Nooit gedacht, zo'n transformatie!

"De VELUX dakramen waren de enige beslissing waarvan we 100% zeker waren. De eerste keer dat we naar de zolder gingen stonden we werkelijk versteld! We hadden ons zo'n transformatie nooit kunnen voorstellen, maar hadden volledig vertrouwen in de architect en de installateur", vertelt Natalia.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Esthetische voordelen: dat spreekt voor zich; we waren dolblij met de transformatie. Met zoveel licht zijn de mogelijkheden voor het interieurdesign nu onbeperkt.

  2. Welzijn van het gezin: "Om eerlijk te zijn, had ik er nooit aan gedacht wat een impact de automatische ventilatiefunctie zou hebben. Je bent zo bezig met het dagelijks leven dat je gemakkelijk vergeet om je huis af en toe te ventileren. Nu gebeurt het gewoon en hoeven we er niet eens aan te denken. Het gevolg is dat ons huis altijd koel en aangenaam is; deze attente functie maakte een groot verschil", aldus Natalia.

  3. Lagere stookkosten: "We hadden er nooit aan gedacht dat we ook geld zouden besparen op verwarming en airconditioning. Als het koud is, komt er meer warmte door het raam zodat we op onze verwarming kunnen besparen. En als het warm is, houden de gordijnen en jaloezieën de zon tegen. Kortom, de temperatuur is altijd perfect en we kunnen de ruimte dus op elk moment van de dag en het jaar gebruiken. Dat was nog zo'n aangename verrassing die de keuze voor VELUX producten ons bracht", vertelt Natalia.
Toen wisten we dat we de juiste beslissing hadden genomen

"Onze woningrenovatie was al enkele maanden aan de gang, dus ik kon maar moeilijk geloven dat de installateur alles in twee ochtenden zou hebben gedaan. Toen ik binnenkwam, was alles zo licht! We konden onze ogen niet geloven en wisten meteen dat we de juiste beslissing hadden genomen. Ik denk dat we de eersten in onze buurt waren die het potentieel van dit donkere huis uit de jaren tachtig inzagen", herinnert Natalia zich.

"De eerste keer dat de meisjes op de zolder kwamen, schreeuwden ze van vreugde."
- Natalia & Luis, huiseigenaren
Een voor de hand liggende optie is om de trappen te verlichten, want zo voorkom je dat er iemand valt

We zijn wel miljoenen keren de trap op en af gegaan; mijn dochters, mijn man en ik. Ik weet niet waarom het nooit bij ons was opgekomen om de trap lichter te maken. Nu verspreidt een groot VELUX dakraam licht over de hele trap.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX INTEGRA
Productinformatie

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype