{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Een ideale manier om extra vloeroppervlakte te krijgen

Voor het eerst besloot het gezin een deel van het huis te verkopen. De huidige eigenaren wilden een atypisch pand kopen in de buitenwijken van Parijs, een 'opknapwoning' die ze konden aanpassen aan hun persoonlijkheid en levensstijl. Het huidige huis is opgesplitst in 5 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Dit specifieke appartement was oorspronkelijk slechts een tweekamerappartement op de 3e verdieping. Omdat het zich onder de lege zolder van het huis bevond, was het een ideale manier om extra vloeroppervlakte toe te voegen.  

6

VELUX PRODUCTEN

1 dag

DUUR VAN DE INSTALLATIE

€ 13,2K

PRIJS VAN INSTALLATIE EN PRODUCT

Een natuurlijke keuze

"Het was een natuurlijke keuze. We waren op zoek naar producten die naadloos in het hellende dak konden worden geïntegreerd. We wilden het appartement naar buiten openen zonder een terras te moeten aanleggen - want het is immers een vrij atypisch stenen huis in Meudon - en het interieur laten baden in daglicht. Het resultaat is verbluffend", aldus Anaïs, huiseigenares.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Meer ruimte en ongelooflijk uitzicht: "De dakramen laten een verbazingwekkende hoeveelheid daglicht van boven in de flat toe en bieden een mooi uitzicht, net alsof we buiten zijn. De bovenste verdieping was veel groter dan we hadden gedacht, en veel lichter", legt Anaïs uit.

  2. Comfort: "Onze angst was dat het in de zomer te warm zou worden, maar uiteindelijk konden we profiteren van de natuurlijke ventilatie. Verder waren we ook bang dat we last zouden krijgen van het geluid van de regen, maar de VELUX ramen zijn voorzien van glazen ruiten die het regengeluid dempen", vertelt Anaïs.

  3. Meer daglicht: Door de vele openingen baadt de woonkamer boven in daglicht. Het stel kan genieten van goed licht, waardoor de kamer comfortabeler wordt.
     
Ongelooflijk!

"Het was een geheel nieuwe ruimte. De bovenste verdieping was veel groter dan we hadden gedacht, en veel lichter. De dakramen laten een verbazingwekkende hoeveelheid daglicht van boven in de flat toe en bieden een mooi uitzicht, net alsof we buiten zijn", zegt Anaïs.

"Het is een geheel nieuwe ruimte geworden"
- Anaïs, huiseigenares
Dankzij de balkonramen kunnen we van de buitenruimte genieten

Toen ze het kochten had de zolder maar één dakraam, maar dat toonde hen meteen al het potentieel van een adembenemend uitzicht op Parijs. 
"Dakramen zijn dus essentieel voor natuurlijk daglicht en zodra het weer het toelaat, zetten we ze open zodat we van het uitzicht kunnen genieten. Wanneer de balkonramen open zijn, kunnen we van de buitenruimte genieten en krijgen we wat extra vloeroppervlakte", zegt Anaïs.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
GGU 005721 PK06
Verdere info
GGU 005721 PK06
Verdere info
GDL 2066 PK19
Verdere info

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype