VELUX Wooninspiratiedag zaterdag 2 november

Meer ruimte, daglicht en frisse lucht in jouw droomruimte?

Kom voor inspiratie naar de VELUX Wooninspiratiedag op 2 november in ons prachtige Daglicht Advies Centrum in de Meern. In onze showroom vind je al onze producten en volop inspiratie om jouw droomruimte te creëren. Bekijk in onze 4 themazolders en 4 plat dak opstellingen wat een dakraam, dakkapel of lichtkoepel voor verschil kan maken in jouw woning. 

Op deze dag geven onze door VELUX gecertificeerde montagepartners je graag gratis advies en kunnen je voorzien van een passende, vrijblijvende offerte voor jouw verbouwing. Weet je al hoe en wat je wilt gaan verbouwen? De interieurarchitecten van Inspiration Tour helpen je graag bij het stylen van jouw vernieuwde ruimte. Tijdens deze wooninspiratiedag geeft VELUX zelfs een speciale Herfstprijs weg, namelijk een persoonlijk advies van een interieurarchitecte, aan huis!

Liever zelf even rondkijken? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom. Voor iedereen is er een heerlijk verse koffie of thee, klaargemaakt door een echte barista, en wat lekkers. Zien we je op 2 november?

Afspraak maken met een adviseur tijdens de Wooninspiratiedag?

In ons Daglicht Advies Centrum wordt je geholpen door montagepartners. Dit zijn door VELUX getrainde en door SKG-IKOB gecertificeerde aannemers en klussenbedrijven met een ruime ervaring in het monteren van VELUX producten.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven, maar je bent uiteraard nog steeds van harte welkom om onze Wooninspiratiedag te bezoeken. 

Afspraak maken met een adviseur tijdens de Wooninspiratiedag?

In ons Daglicht Advies Centrum wordt je geholpen door montagepartners. Dit zijn door VELUX getrainde en door SKG-IKOB gecertificeerde aannemers en klussenbedrijven met een ruime ervaring in het monteren van VELUX producten. Om iedereen te kunnen helpen, verzoeken wij je om je van tevoren aan te melden via het inschrijfformulier. Geen zorgen: inschrijven is vrijblijvend en kosteloos. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, laat het dan even weten via receptie@velux.com.

Let op! Je hoeft slechts 1 ticket aan te vragen, ook als je met meerdere mensen langs wilt komen. Het is niet nodig om voor elk gezinslid een apart ticket aan te vragen.

Showroom dakkapel

Laat je kamer stylen door Inspiration Tour

VELUX Nederland is partner van Inspiration Tour. Tijdens de VELUX Wooninspiratiedag zullen er interieurarchitecten van Inspiration Tour aanwezig zijn om je van woonadvies te voorzien. Dit geschiedt op inschrijving. Klik op onderstaande links om op de betreffende datum een afspraak te maken met een Inspiration Tour interieurarchitect in het VELUX Daglicht Advies Centrum. Maak nu een afspraak met één van de twee stylisten.
Inspiration Tour
Bekijk fotogalerij

Wat kun je in het Daglicht Advies Centrum zien?


Onze montagepartners tijdens de Wooninspiratiedag

Tijdens de Wooninspiratiedag zullen de volgende door VELUX gecertificeerde montagepartners aanwezig zijn:

Verhoef dakramen
Jeroen van Schijndel - klus - montage & bouwservice
Dakvenster@work
Dakraam techniek
Nieland dakramen
A.S. Dekker & Zn.