VELUX Wooninspiratiedag zaterdag 23 februari!

Laat de zon alvast naar binnen!

De lente is nog ver weg. Des te meer reden om het daglicht nu alvast zoveel mogelijk binnen te laten! Als 'Indoor Generation' brengen wij 90% van onze tijd binnen door. Dan kunnen wij er maar beter voor zorgen dat ons binnenklimaat gezond is en comfortabel! Genoeg daglicht en frisse lucht speelt hier een grote rol bij.

Of je nu slaapt, woont, werkt, speelt, kookt of baddert onder een plat dak of onder een schuin dak. Wij hebben diverse opties om frisse lucht en daglicht jouw favoriete ruimte binnen te laten komen.

Heb je een schuin dak en wil je écht baden in het licht?
Dan is onze VELUX dakkapel echt het overwegen waard. Deze zorgt niet alleen voor extra ruimte, 3x zo veel daglicht én frisse lucht. Deze is in de meeste gevallen ook nog eens vergunningsvrij te plaatsen!

Heb je een plat dak? Dan is dit ideaal om onze koepel gebogen glas te plaatsen, een fantastisch nieuw awardwinnend concept. Deze koepels zorgen niet alleen voor veel daglicht, maar kunnen ook geopend worden om te ventileren.

Breng daglicht ook bij jou thuis tot leven en verbeter je indoor life! Kom voor inspiratie naar de VELUX Wooninspiratiedag op 23 februari in ons prachtige Daglicht Advies Centrum in de Meern. In onze showroom vind je al onze producten en volop inspiratie om jouw droomruimte te creëren. Bekijk in onze 4 themazolders en 4 plat dak opstellingen wat een dakraam, dakkapel of lichtkoepel voor verschil kan maken in jouw woning.

Op deze dag geven onze door VELUX gecertificeerde montagepartners je graag gratis advies en kunnen je voorzien van een passende, vrijblijvende offerte voor jouw verbouwing. Weet je al hoe en wat je wilt gaan verbouwen? De interieurarchitecten van Inspiration Tour helpen je graag bij het stylen van jouw vernieuwde ruimte.

Liever zelf even rondkijken? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom. Voor iedereen is er een heerlijk verse koffie of thee, klaargemaakt door een echte barista, en wat lekkers. En we laten je niet weggaan met lege handen.

Genoeg reden dus om langs te komen! Zien we je dan?
Schijf je hieronder in voor een afspraak. 

Afspraak maken met een adviseur?

In ons Daglicht Advies Centrum wordt je geholpen door montagepartners. Dit zijn door VELUX getrainde en door SKG-IKOB gecertificeerde aannemers en klussenbedrijven met een ruime ervaring in het monteren van VELUX producten. Om iedereen te kunnen helpen, verzoeken wij je om je van tevoren aan te melden via het inschrijfformulier. Geen zorgen: inschrijven is vrijblijvend en kosteloos. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, laat het dan even weten via receptie@velux.com.

Let op! Je hoeft slechts 1 ticket aan te vragen, zelfs als je met meerdere mensen langs wilt komen. Je hoeft niet voor bijvoorbeeld elk gezinslid een apart ticket aan te vragen.

Showroom werkkamer

Laat je kamer stylen door Inspiration Tour

VELUX Nederland is partner van Inspiration Tour. Tijdens de VELUX Wooninspiratiedag zullen er twee interieurarchitecten van Inspiration Tour aanwezig zijn om je van woonadvies te voorzien. Dit geschiedt op inschrijving. Klik op onderstaande links om op de betreffende datum een afspraak te maken met een Inspiration Tour interieurarchitect in het VELUX Daglicht Advies Centrum:
Inspiration Tour | Interieuradvies

Wat kun je in het Daglicht Advies Centrum zien?


Onze montagepartners tijdens de Wooninspiratiedag

Tijdens de Wooninspiratiedag zullen de volgende door VELUX gecertificeerde montagepartners aanwezig zijn:

Verhoef dakramen
Demas
Dakvenster@work
Nieland dakramen
A.S. Dekker & Zn.