VELUX Wooninspiratiedag

Meer ruimte, daglicht en frisse lucht in jouw droomruimte?

Kom voor inspiratie naar de VELUX Wooninspiratiedag op 18 april in ons prachtige Daglicht Advies Centrum in de Meern. In onze showroom vind je al onze producten en volop inspiratie om jouw droomruimte te creëren. Bekijk in onze 4 themazolders en 4 plat dak opstellingen wat een dakraam, dakkapel of lichtkoepel voor verschil kan maken in jouw woning. 

Op deze dag geven onze door VELUX gecertificeerde montagepartners je graag gratis advies en kunnen je voorzien van een passende, vrijblijvende offerte voor jouw verbouwing. Weet je al hoe en wat je wilt gaan verbouwen? De interieurarchitecten van Inspiration Tour helpen je graag bij het stylen van jouw vernieuwde ruimte. Tijdens deze wooninspiratiedag geeft VELUX zelfs een speciale Herfstprijs weg, namelijk een persoonlijk advies van een interieurarchitecte, aan huis!

Liever zelf even rondkijken? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom. Voor iedereen is er een heerlijk verse koffie of thee, klaargemaakt door een echte barista, en wat lekkers. Zien we je op 18 april?

Afspraak maken met een adviseur tijdens de Wooninspiratiedag?

In ons Daglicht Advies Centrum wordt je geholpen door montagepartners. Dit zijn door VELUX getrainde en door SKG-IKOB gecertificeerde aannemers en klussenbedrijven met een ruime ervaring in het monteren van VELUX producten. 

Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, laat het dan even weten via receptie@velux.com.

Let op! Op dit moment is het nog niet mogelijk om een afspraak te maken met een adviseur. 

Showroom dakkapel

Laat je kamer stylen door Inspiration Tour

VELUX Nederland is partner van Inspiration Tour. Tijdens de VELUX Wooninspiratiedag zullen er interieurarchitecten van Inspiration Tour aanwezig zijn om je van woonadvies te voorzien. Dit geschiedt op inschrijving. Klik op onderstaande links om op de betreffende datum een afspraak te maken met een Inspiration Tour interieurarchitect in het VELUX Daglicht Advies Centrum. Gebruik onderstaande knoppen/formulieren om een afspraak met een van de stylisten te maken.
Inspiration Tour
Bekijk fotogalerij

Wat kun je in het Daglicht Advies Centrum zien?


Onze montagepartners tijdens de Wooninspiratiedag

Tijdens de Wooninspiratiedag zullen de volgende door VELUX gecertificeerde montagepartners aanwezig zijn:

Verhoef dakramen
Jeroen van Schijndel - klus - montage & bouwservice
Dakvenster@work
Dakraam techniek
Nieland dakramen
A.S. Dekker & Zn.