VELUX Wooninspiratiedag op zaterdag 26 mei!

Wil jij ook extra genieten van het heerlijke zomerse weer?
Haal dan buiten mee naar binnen door te zorgen voor voldoende daglicht en frisse lucht!
Dat geeft niet alleen veel sfeer, het is ook nog eens ontzettend gezond. Wist je namelijk dat 90% van onze generatie zijn tijd binnen doorbrengt? Dan kun je er beter voor zorgen dat binnen net zo lekker is als buiten!

Heb je een plat dak? Dan is dit ideaal om onze koepel gebogen glas te plaatsen, een fantastisch nieuw awardwinnend concept dat daglicht binnen laat stromen en ook nog te ventileren is.

Wil je echt baden in het licht? Heb je dan al eens onze dakkapel overwogen? Deze zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar met onze serre haal je ook 3x zoveel licht binnen (en is vergunningsvrij te plaatsen!).

Breng daglicht tot leven en ontdek de kracht van meer daglicht en frisse lucht tijdens de VELUX Wooninspiratiedag op 26 mei aanstaande in ons Daglicht Advies Centrum in De Meern. In onze showroom vind je alle inspiratie en producten die jou kunnen helpen bij het creëren van de perfecte ruimte. Bekijk in onze 4 themazolders en 4 plat dak opstellingen wat een dakraam, dakkapel of lichtkoepel voor verschil kan maken in jouw woning.

Op deze dag geven onze door VELUX gecertificeerde montagepartners je graag gratis advies en kunnen je voorzien van een passende, vrijblijvende offerte voor jouw verbouwing. Weet je al hoe en wat je wilt gaan verbouwen? De interieurarchitecten van Inspiration Tour helpen je graag bij het stylen van jouw vernieuwde ruimte.

Liever zelf even rondkijken? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom. Voor iedereen is er een heerlijk verse koffie of thee, klaargemaakt door een echte barista, en wat lekkers. En natuurlijk zal je niet weggaan met lege handen.

Genoeg reden dus om langs te komen! Zien we je dan?
Schijf je hieronder in voor een afspraak. 

Afspraak maken met een adviseur?

In ons Daglicht Advies Centrum wordt je geholpen door montagepartners. Dit zijn door VELUX getrainde en door SKG-IKOB gecertificeerde aannemers en klussenbedrijven met een ruime ervaring in het monteren van VELUX producten. Om iedereen te kunnen helpen, verzoeken wij je om je van tevoren aan te melden via het inschrijfformulier. Geen zorgen: inschrijven is vrijblijvend en kosteloos. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, laat het dan even weten via receptie@velux.com.

Showroom werkkamer

Laat je kamer stylen door Inspiration Tour

VELUX Nederland is partner van Inspiration Tour. Tijdens de VELUX Wooninspiratiedag zullen er twee interieurarchitecten van Inspiration Tour aanwezig zijn om je van woonadvies te voorzien. Dit geschiedt op inschrijving. Klik op onderstaande links om op de betreffende datum een afspraak te maken met een Inspiration Tour interieurarchitect in het VELUX Daglicht Advies Centrum:
Inspiration Tour | Interieuradvies

Wat kun je in het Daglicht Advies Centrum zien?


Onze montagepartners tijdens de Wooninspiratiedag

Tijdens de Wooninspiratiedag zullen de volgende door VELUX gecertificeerde montagepartners aanwezig zijn:

Verhoef dakramen | Nieuwegein en Leiderdorp Dakvensteronline.nl | Utrecht