VELUX App Control versus VELUX ACTIVE with NETATMO

Een nieuwe Smart Home speler


Er is een nieuwe speler op de markt gekomen en als eigenaar van een VELUX INTEGRA® product kunt u nu kiezen uit twee Smart Home oplossingen voor uw VELUX INTEGRA® producten.

In mei 2021 werd de nieuwe VELUX App Control (KIG 300 EU) gelanceerd. Dit is een oplossing voor Smart Home gebruikers die de grote voordelen van VELUX ACTIVE with NETATMO willen, maar nog niet helemaal klaar zijn voor automatisering van het binnenklimaat. In dit artikel zullen we het verschil tussen de twee producten verduidelijken.  

Hoe werkt het?


VELUX ACTIVE with NETATMO volgt de nieuwste technologische trends door gebruikers sensorgegevens over hun binnenklimaat te verstrekken die ze nog nooit eerder hebben kunnen krijgen. VELUX ACTIVE gebruikt deze gegevens om VELUX producten automatisch te laten werken en zo te zorgen voor het best mogelijke binnenklimaat.


VELUX App Control heeft geen sensoren en dit is het belangrijkste verschil tussen de twee oplossingen. VELUX App Control is een geweldig startpunt voor mensen die willen deelnemen aan de Smart Home wereld, maar zich nog niet op hun gemak voelen met op sensoren gebaseerde automatiseringen.

2 oplossingen, 1 platform

Gebruikers van VELUX App Control kunnen altijd sensoren aan hun oplossing toevoegen en upgraden naar VELUX ACTIVE, aangezien de twee oplossingen beide zijn gebouwd op het VELUX ACTIVE with NETATMO platform.

Wanneer u als gebruiker van VELUX App Control ondersteuning zoekt in onze Veelgestelde vragen, kunt u bij exact dezelfde vragen terecht als de VELUX ACTIVE gebruikers. De ondersteuningsvragen met betrekking tot sensoren zijn echter niet relevant voor u.

Kenmerken 

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Smartphonebediening

Functie voor groepsbediening 

Planning & Automatisering

Spraakbesturing

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Compatibiliteit 

Hey Google, Apple HomeKit en Somfy zonweringsproducten

Hey Google, Apple HomeKit en Somfy zonweringsproducten

Automatische hittebescherming 

Timer-functie voor ventilatie 

Binnenklimaatbeheersing 

-

Ventilatie op basis van sensoren 

-

Slimme sensorgegevens 

-

Live weergegevens 

-

Weather watchdogs

-