Ondersteuning voor
VELUX ACTIVE
with NETATMO

Populairste video's

Compatibiliteit

Is de app ook verkrijgbaar voor mijn telefoon?

Hoeveel gebruikers (of app-instanties) kan ik met mijn VELUX ACTIVE gateway verbinden?
Hoeveel woningen kan ik met de app bedienen?
Wat zijn de vereisten voor het gebruik van VELUX ACTIVE with NETATMO?    Play VELUX ACTIVE video
Welke typen WiFi-netwerk heeft u nodig?
Welke VELUX producten kunnen bestuurd worden met VELUX ACTIVE with NETATMO?   Play VELUX ACTIVE video
Hoeveel producten kunnen worden bediend door VELUX ACTIVE with NETATMO?

Kan ik VELUX ACTIVE with NETATMO ook gebruiken als ik een handbediend VELUX dakraam heb?  Play VELUX ACTIVE video

Hoeveel sensoren kan ik toevoegen aan mijn VELUX ACTIVE gateway?
Hoeveel schakelaars kan ik toevoegen aan mijn VELUX ACTIVE gateway?

Mijn installatie

Ik heb problemen met de installatie van het VELUX ACTIVE with NETATMO startpakket. Wat moet ik doen?   Play VELUX ACTIVE video
Waar kan ik het MAC adres en/of serienummer van mijn product vinden?  Play VELUX ACTIVE video
Hoe kan ik de app downloaden?
Kan ik VELUX ACTIVE with NETATMO installeren zonder de sensoren?
Hoe krijgt een nieuwe gebruiker toegang tot de app en mijn VELUX ACTIVE with NETATMO oplossing?
Ik heb een nieuwe telefoon of tablet. Hoe krijg ik toegang tot mijn bestaande VELUX ACTIVE with NETATMO oplossing?
Kan ik tegelijk een Apple en Android telefoon met VELUX ACTIVE with NETATMO verbinden?
Hoe weet ik of mijn gateway naar behoren wordt aangedreven?
Waar moet ik mijn gateway plaatsen?  Play VELUX ACTIVE video
Heb ik een elektricien nodig om VELUX ACTIVE with NETATMO te installeren?
Ik heb een nieuwe VELUX ACTIVE with NETATMO gekocht om een oude te vervangen. Hoe kan ik mijn oude gegevens overdragen?
Ik kan mijn wifinetwerk niet vinden of configureren tijdens de installatie. Wat moet ik doen?
Mijn wifisignaal is slecht. Hoe kan ik het verbeteren?
Ik heb mijn wifitoegangscode veranderd of ik ben verhuisd. Hoe kan ik mijn wifi-instellingen updaten?   VELUX ACTIVE video afspelen
Mijn sensor of vertrekschakelaar wordt niet door de gateway gedetecteerd. Wat moet ik doen?
Waar moet ik mijn sensoren plaatsen?  VELUX ACTIVE video afspelen
Waar moet ik mijn vertrekschakelaar plaatsen?
Wat is het maximale bereik tussen een sensor / vertrekschakelaar en de gateway?
Het signaal van mijn sensor/vertrekschakelaar is zwak. Hoe kan ik het verbeteren?
Hoe selecteer ik de producten die door de sensor bediend moeten worden?
Hoe installeer ik een extra sensor?   VELUX ACTIVE video afspelen
Hoe kan ik een sensor verwijderen?
Kan ik een sensor naar een andere ruimte verplaatsen?
Kan ik een sensor gebruiken om meerdere ruimten te bedienen?
Hoe installeer ik een extra vertrekschakelaar?
Wat is het maximale bedieningsbereik tussen de gateway en een product?

Moet ik al mijn dakramen resetten om VELUX ACTIVE with NETATMO te installeren?

Ik heb net een nieuw raam of zonweringsproduct gekocht. Hoe koppel ik het aan de afstandsbediening?
Ik heb net een nieuw raam of zonweringsproduct gekocht, hoe kan ik het aan mijn VELUX ACTIVE gateway toevoegen?
Hoe kan ik mijn VELUX ACTIVE gateway bijwerken?
Hoe kan ik de fabrieksinstellingen van mijn gateway resetten?

Mijn app gebruiken

Waar kan ik de gebruiksvoorwaarden van VELUX ACTIVE bekijken?

Waar kan ik de luchtkwaliteit in mijn woning bekijken?  VELUX ACTIVE video afspelen

Waar kan ik de metingen van elke sensor bekijken?
Wat is een goede binnentemperatuur?
Hoe kan ik wisselen tussen Fahrenheit en Celsius?
Wat is een goede vochtigheidsgraad binnenshuis?
Wat is een goed CO2-niveau binnenshuis?
Waar kan ik het batterijniveau / radiosignaal van mijn gateway en afstandsbedieningen checken?
Hoe laat ik de app een andere woning tonen?
Ik ben het wachtwoord voor mijn account vergeten, wat moet ik nu doen?
Hoe kan ik de toegang tot mijn VELUX ACTIVE delen?
Hoe kan ik de app updaten naar de laatste versie?
Hoe zet ik mijn VELUX dakraam of zonweringsproduct in een gewenste positie?  VELUX ACTIVE video afspelen
Hoe stop ik een nieuw raam of zonweringsproduct tijdens de bediening?
Hoe zet ik de automatische bediening van een raam tijdelijk stop?
Hoe open ik mijn raam in de ventilatiestand?
Hoe vind ik het juiste raam of zonweringsproduct dat in de app moet worden bediend?
Kan ik een groep producten definiëren voor gezamenlijke bediening?
Waarom krijg ik vanuit mijn app geen toegang tot mijn raam of zonweringsproduct, terwijl zij wel automatisch bediend worden door VELUX ACTIVE with NETATMO?
Kan ik de standaardinstellingen voor automatische bediening wijzigen?
Hoe geef ik mijn woning, ruimte of producten een nieuwe naam?
Kan ik een melding creëren om mij te waarschuwen wanneer de sensorbatterijen bijna op zijn?
Hoe beheer ik mijn meldingsvoorkeuren of creëer ik gepersonaliseerde meldingen?
Waarvoor worden de sneltoetsen "Zon" en "Maan" gebruikt?
Kan ik de functionaliteit van de sneltoetsen wijzigen?
Waarvoor worden de sneltoets "Vergrendelen" en de vertrekschakelaar gebruikt?  VELUX ACTIVE video afspelen
Waarom kan ik mijn woning niet via de app ontgrendelen (grijze ontgrendelpictogram)?
Waarom wordt mijn woning ontgrendeld als ik met een afstandsbediening een raam open?

Metingen en automatisering

Hoe beheerst het algoritme van VELUX ACTIVE with NETATMO mijn binnenklimaat?
Kan ik veranderen hoe de algoritmen mijn dakraam en zonwering bedienen?
Worden externe weersfactoren zoals wind, kou en warmte in aanmerking genomen bij het algoritme?

Gaat mijn dakraam automatisch open, zelfs als het regent?  VELUX ACTIVE video afspelen

Hoe selecteer ik de dakramen die moeten worden bediend door VELUX ACTIVE with NETATMO?
Blijft VELUX ACTIVE with NETATMO gewoon functioneren tijdens internet- of stroomstoringen?
Kan VELUX ACTIVE with NETATMO ook in de winter worden gebruikt?
Mijn automatische bediening gaat na een stroomstoring in beveiligde stand. Wat moet ik doen?
Kan ik het dakraam zo instellen dat het na een bepaalde periode automatisch dichtgaat?
Wat is de maximumperiode waarna het raam automatisch wordt gesloten?
Kan ik mijn eigen schema bepalen voor het openen en sluiten van dakramen en/of zonweringsproducten?
Kan ik VELUX ACTIVE with NETATMO uitschakelen om automatische bediening van mijn dakramen of mijn zonweringsproduct te voorkomen?
Kan ik de automatische bediening 's nachts uitzetten?  VELUX ACTIVE video afspelen
Kan ik VELUX ACTIVE with NETATMO in de ene ruimte uitzetten en in een andere aanlaten?
Hoe meet VELUX ACTIVE with NETATMO de temperatuur in de ruimte?
De in de app weergegeven temperatuur verschilt met de meting van een andere thermometer. Wat moet ik doen?
Hoe meet VELUX ACTIVE with NETATMO de vochtigheidsgraad van de ruimte?
Hoe meet VELUX ACTIVE with NETATMO het koolstofdioxideniveau (CO2) van de ruimte?
Mijn sensor doet het niet. Wat moet ik doen?
Ik zie geen regenmeetniveau in de app. Wat kan ik hieraan doen?
Sommige sensormetingen worden niet weergegeven. Wat kan ik doen?
Hoe vaak moet ik de batterijen in de sensor- en vertrekschakelaar vervangen?

Mijn gegevens

Welke persoons- en productgegevens worden door de VELUX Groep opgeslagen en hoe lang worden die gegevens opgeslagen?
Waar worden mijn persoonsgegevens opgeslagen?
Zijn mijn persoonsgegevens zichtbaar voor anderen?
Welke gegevens worden door VELUX ACTIVE with NETATMO verzameld en hoe worden ze gebruikt?
Hoe kan ik een exemplaar van mijn persoonsgegevens krijgen?
Hoe kan ik mijn e-mailadres of andere persoonsgegevens wijzigen?
Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wissen?
Wat moet ik doen als ik een datalek constateer of een privacykwestie vermoed?

HomeKit

Wat is Apple HomeKit?
Hoe haal ik het meeste uit Apple HomeKit?
Mijn VELUX dakramen zijn naar behoren gekoppeld aan VELUX ACTIVE with NETATMO, maar toch werken ze niet met Apple HomeKit. Wat moet ik doen?
Waarom wordt mijn woning ontgrendeld als ik met een Apple HomeKit een raam open?
Apple HomeKit doet het niet als ik niet thuis ben. Wat moet ik doen?
Ik kan mijn VELUX dakraam en zonweringsproducten niet bedienen met Siri spraakbediening. Wat moet ik doen?
Waar vind ik de configuratiecode van Apple HomeKit voor VELUX ACTIVE with NETATMO?
Hoe deel ik de bediening van Apple HomeKit?
Kan ik de gateway aan de Apple HomeKit app toevoegen zonder de app te installeren?
Hoe kan ik mijn wificonfiguratie updaten als ik de VELUX ACTIVE app niet gebruik?
Hoe kan ik mijn wificonfiguratie updaten als ik de VELUX ACTIVE app niet gebruik?