Bedankt dat je hebt gekozen voor VELUX.

Wist je dat we een zeer uitgebreid assortiment van accessoires hebben, zoals rolgordijnen en rolluiken, voor jouw VELUX dakraam?

Op deze pagina kun je de links vinden naar alle extra's: accessoires, montageinstructies, advies omtrent onderhoud, CE markering documentatie. Of verken onze website voor meer informatie en inspiratie.

Raamdecoratie en accessoires

Personaliseer je dakramen met raamdecoratie en accessoires die perfect bij jouw interieur passen en je ook helpen om de hoeveelheid licht en warmte in huis te reguleren.

Gebruik en onderhoud

Haal het meeste uit je VELUX dakramen. Bekijk onze gedetailleerde instructies en krijg advies over bediening en onderhoud.

Acties en nieuwsbrief

VELUX heeft regelmatig acties, waarmee je door je project te registreren geld retour kunt ontvangen of juist korting op een toekomstige bestelling.  Bekijk onze lopende acties of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

VELUX garantie

Alle VELUX producten zijn volgens de hoogste standaarden vervaardigd en ontworpen voor jarenlang gebruik. Lees meer over onze garantie op dakramen, raamdecoratie en rolluiken.

CE Markering

Lees over CE markering van VELUX producten en download de Prestatieverklaring voor jouw product.