De training voor iedere aannemer en ZZP'er die zich wil verdiepen in het creëren van meerwaarde voor uzelf en uw klant. U leert hier de wensen van de klant te combineren met uw kennis van de bouwregelgeving en zo de juiste producten te adviseren aan de klant. Daarnaast is er aandacht voor specifieke producten als uitzettuimelvensters, dakramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen en het koppelen van VELUX dakramen of het toepassen van VELUX raamdecoratie.

Focuspunten:
  • Meerwaarde verschillende glassoorten
  • Het adviseren van het juiste raamdecoratieproduct
  • Wetgeving en bouwbesluit
  • Toepassen van uitzettuimelvensters, dakramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen® en het koppelen van dakramen

Let op - minimale groepsgrootte voor deze training:
Voor het slagen van een training, het uitwisselen van ervaringen en een goede interactie tussen de deelnemers onderling hanteert VELUX Nederland voor iedere training een minimale groepsgrootte van 5 personen. Bij onvoldoende deelnemers zijn wij genoodzaakt de training te annuleren. Indien dit het geval is, wordt er tijdig contact met u opgenomen om u op een andere datum in te delen. 

Zijn uw bedrijf en u bekend bij VELUX Nederland?
Zijn u en uw bedrijf al bekend bij VELUX Nederland, dan staat u geregistreerd in ons systeem met een klantnummer en een contactpersoonnummer. Voor een soepele en correcte verwerking van uw aanmelding is het voor ons van belang dat uw klantnummer en contactnummer vermeld staan in uw aanmelding. Weet u uw klantnummers niet? Dan kunt u deze opvragen door op de link hieronder te klikken. 

> Klantgegevens checken

Bent u niet bij ons bekend?
Dan hoeft u geen klantnummer of contactpersoonnummer in te vullen.

Maakt u gebruik van een oudere webbrowser?
Dan kan het zijn dat uw webbrowser (het programma waarmee u deze webpagina bekijkt) het registratieformulier niet ondersteunt. Er opent zich wel een nieuw scherm, maar het scherm blijft wit. Om dit probleem op te lossen, dient u eerst een nieuwere versie van uw huidige browser of een alternatieve browser te installeren op uw computer. Deze kunt u hier gratis downloaden.