VELUX Nederland organiseert iedere maand een introductietraining speciaal voor raamdecoratiedealers. In deze training lichten wij u het assortiment raamdecoratie en buitenzonwering toe, waarmee u uw klant meer wooncomfort kunt bieden. Ook krijgt u handige tips over hoe u ons assortiment het beste kunt adviseren.  Daarnaast zal ons raamdecoratie bestelsysteem worden behandeld en zal u in de praktijk, onder begeleiding van een expert, daadwerkelijk aan de slag gaan met het installeren van onze oplossingen.

 

Focuspunten:

  • Kennismaken met de verschillende raamdecoratieproducten, buitenzonweringen en rolluiken
  • Doelgericht klantadvies geven met behulp van de documentatie
  • Kennismaken met VELUX bedieningssystemen.

Doelgroep

  • Raamdecoratie en zonweringsspecialisten
  • Woninginrichters

Let op - minimale groepsgrootte voor deze training:
Voor het slagen van een training, het uitwisselen van ervaringen en een goede interactie tussen de deelnemers onderling hanteert VELUX Nederland voor iedere training een minimale groepsgrootte van 5 personen. Bij onvoldoende deelnemers zijn wij genoodzaakt de training te annuleren. Indien dit het geval is, wordt er tijdig contact met u opgenomen om u op een andere datum in te delen. 

Zijn uw bedrijf en u bekend bij VELUX Nederland?
Zijn u en uw bedrijf al bekend bij VELUX Nederland, dan staat u geregistreerd in ons systeem met een klantnummer en een contactpersoonnummer. Voor een soepele en correcte verwerking van uw aanmelding is het voor ons van belang dat uw klantnummer en contactnummer vermeld staan in uw aanmelding. Weet u uw klantnummers niet? Dan kunt u deze opvragen door op de link hieronder te klikken.  

Bent u niet bij ons bekend?
Dan hoeft u geen klantnummer of contactpersoonnummer in te vullen.

Maakt u gebruik van een oudere webbrowser?
Dan kan het zijn dat uw webbrowser (het programma waarmee u deze webpagina bekijkt) het registratieformulier niet ondersteunt. Er opent zich wel een nieuw scherm, maar het scherm blijft wit. Om dit probleem op te lossen, dient u eerst een nieuwere versie van uw huidige browser of een alternatieve browser te installeren op uw computer. Deze kunt u hier gratis downloaden.