Bent u benieuwd hoe gemakkelijk plat dak producten of VELUX modulaire lichtstraten geïnstalleerd kunnen worden? Slechts in één dagdeel kunt u getraind worden door één van onze vakkundige monteurs in het monteren. Daarnaast ontvangt u alle informatie over onze andere plat dak producten, zoals onze lichtkoepels, lichtstraten en lichtboxen. De VELUX modulaire lichtstraat, een nieuwe oplossing die uitermate geschikt is om aan te bieden op de particulieren markt. Kortom meldt u zich nu aan!

De VELUX modulaire lichtstraat is een strakke en elegante oplossing om veel daglicht binnen te halen. Ideaal voor als uw klanten hun woning willen uitbouwen of voor ombouwen van bestaande situaties. Naast daglicht kunt u frisse lucht in de woning realiseren door de lichtstraat uit te voeren met een enkele elektrisch te bedienen ventilerende module. Zo ventileert u met één druk op de knop middels VELUX eigen INTEGRA® aansturing! Om het daglicht in de zomer te temperen, is het mogelijk iedere module te voorzien van perfect passende binnenzonwering. Wij vertellen u graag alles over alle mogelijke toepassingen van VELUX Modulaire lichtstraten.


Focuspunten:
  • Welke soorten VELUX Modulaire lichtstraten zijn er?
  • Hoe monteer ik VELUX Modulaire lichtstraten?
  • Welke andere producten voor het platte dak zijn er?

Let op - minimale groepsgrootte voor deze training:
Voor het slagen van een training, het uitwisselen van ervaringen en een goede interactie tussen de deelnemers onderling hanteert VELUX Nederland voor iedere training een minimale groepsgrootte van 5 personen. Bij onvoldoende deelnemers zijn wij genoodzaakt de training te annuleren. Indien dit het geval is, wordt er tijdig contact met u opgenomen om u op een andere datum in te delen. 

Zijn uw bedrijf en u bekend bij VELUX Nederland?
Zijn u en uw bedrijf al bekend bij VELUX Nederland, dan staat u geregistreerd in ons systeem met een klantnummer en een contactpersoonnummer. Voor een soepele en correcte verwerking van uw aanmelding is het voor ons van belang dat uw klantnummer en contactnummer vermeld staan in uw aanmelding. Weet u uw klantnummers niet? Dan kunt u deze opvragen door op de link hieronder te klikken.

Bent u niet bij ons bekend?

Dan hoeft u geen klantnummer of contactpersoonnummer in te vullen.

Maakt u gebruik van een oudere webbrowser?
Dan kan het zijn dat uw webbrowser (het programma waarmee u deze webpagina bekijkt) het registratieformulier niet ondersteunt. Er opent zich wel een nieuw scherm, maar het scherm blijft wit. Om dit probleem op te lossen, dient u eerst een nieuwere versie van uw huidige browser of een alternatieve browser te installeren op uw computer. Deze kunt u hier gratis downloaden.