Klik hier voor meer informatie

Buitenzonwering

Verkrijgbaar vanaf € 81,- incl. BTW


Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonwering


Wij bevelen dit product aan als u:

 • Vermindert opwarming door de zon
 • Eenvoudige bediening van binnenuit
 • Door de transparante netstructuur valt licht naar binnen en blijft het uitzicht behouden

VELUX buitenzonweringen verminderen passieve opwarming en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw kamer met behoud van binnenvallend daglicht.
VELUX buitenzonwering voor dakramen
Bekijk fotogalerij

Beschikbare kleuren

Beschikbaar in zwarte glasvezel stof (5060) met een lichtdoorlatendheid van 14%. Een VELUX buitenzonwering is een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen.

Welk type bediening moet ik kiezen voor mijn raamdecoratieproduct?

Onze raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is jouw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie. Deze oplossing is vriendelijk voor je portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.

Is je dakraam buiten handbereik gemonteerd of wil je het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij te kiezen voor de INTEGRA® raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren. De elektrisch bedienbare producten worden standaard bediend met de wandbediening, maar zijn door aansluiting op VELUX ACTIVE ook te bedienen via de VELUX ACTIVE app op je smartphone, Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri. Aan jou de keuze!

Handbediend met haakjes

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handvat onder de bovenkap van uw dakraam vandaan. U zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit heen. Eenvoudiger kan niet.

Wandbediening op netstroom

Afstandsbediend op netstroom

VELUX INTEGRA® buitenzonweringen op netstroom (MML) kunt u op afstand bedienen voor extra comfort met de bijgeleverde wandbediening. Sluit ook naadloos aan op het VELUX INTEGRA® elektrisch dakraam (geen extra bedrading nodig).

Wandbediening op zonne-energie

Afstandsbediend op zonne-energie

VELUX INTEGRA® buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met deze draadloze variant kunt u met één druk op de knop de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Vind de prijs van uw VELUX buitenzonwering

Brochure raamdecoratie

Montage-instructies

Profiteer van 10% voordeel met onze voordeelpakketten!

Profiteer van 10% korting op een combinatie van een verduisterend rolgordijn of een verduisterend plisségordijn met een VELUX buitenzonwering. Deze producten zitten samen verpakt en zijn te bestellen met één bestelcodering. 

Voordeelpakket FOP

De energie-efficiënte combinatie van een verduisterend plisségordijn & een VELUX buitenzonwering voor een optimaal binnenklimaat in winter en zomer.

Voordeelpakket DOP

De verduisterende en warmtewerende combinatie tussen een verduisterend rolgordijn en een VELUX buitenzonwering. Met dit voordeelpakket kun je zowel overdag als 's nachts slapen in een slaapkamer met een aangename temperatuur.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in...

7
Redenen waarom je voor VELUX kiest
 • De perfecte klik tussen VELUX dakraam en VELUX raamdecoratie
 • VELUX raamdecoratieproducten zijn in enkele minuten te monteren
 • Wat jouw stijl ook is, VELUX heeft een kleur of dessin voor jou
 • Bedieningsgemak binnen handbereik
  Wandschakelaar
 • VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en rolluiken - gemaakt voor jaren gebruiksplezier
 • Bekijk en voel de stoffen voor aankoop
 • Slimme ontwerpen en dessins