Helaas. Deze actie is afgelopen.

Deze actie liep tot 15 december 2018 en is afgelopen. Mocht je vragen over deze actie hebben, neem dan contact met ons op.

Probeer een VELUX lichtkoepel tijdelijk wel héél voordelig

Dé kans om zeer voordelig met deze topproducten kennis te maken!

Profiteer nu van de mooie kortingsactie waarmee je één complete VELUX lichtkoepelset voor de helft van de normale prijs kunt bestellen. Je krijgt dus maar liefst 50% korting op de prijzen in de VELUX prijslijst van de opstand, de lichtkoepel zelf én de bijpassende raamdecoratie. Kortom, dé kans om zeer voordelig met deze topproducten kennis te maken!

Hoe werkt het?

  1. Je kiest een opstand, schaal en raamdecoratieproduct
  2. Je vult het formulier onderaan deze pagina in
  3. Na ontvangst van het formulier ontvang je van ons binnen één werkdag een orderbevestiging. Hierop staat de geplande leverdatum en afleveradres.

Belangrijk! Levering vindt plaats op het bij VELUX geregistreerde adres en op de dag die vermeld staat op jouw orderbevestiging. Bij levering dient iemand op het afleveradres de order in ontvangst te nemen. De factuur ontvang je tevens van VELUX. Op deze inkoopfactuur van VELUX ontvang je geen VELUX Rewards.


Productinformatie

VELUX lichtkoepels bestaan uit een combinatie van een opstand en een schaal. De VELUX opstanden zijn beschikbaar in twee varianten: een vaste of een elektrisch te openen variant. Deze opstanden zijn met elke schaal te combineren.  Hieronder vind je meer informatie over de verschillende producten.


Opstand

VELUX INTEGRA® opstand CVP

Te openen

VELUX INTEGRA® opstand CVP
  • Opent 200 mm
  • Voorzien van HR++ (gelaagd) glaselement voor optimale warmte-/geluidsisolatie
  • Aangestuurd door netstroom
  • Komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®

VELUX vaste opstand CFP

Niet te openen

CFP
  • Met HR++ (gelaagd) glaselement voor optimale warmte-/geluidsisolatie
  • Unieke aftimmergroef voor eenvoudige en nette afwerking
  • Komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®
CFP/CVP Netto-glasoppervlak 
60 x 60 cm 435 x 435 mm  0,19
60 x 90 cm 435 x 735 mm 0,32
80 x 80 cm 635 x 635 mm 0,40
90 x 90 cm 735 x 735 mm 0,54
90 x 120 cm 735 x 1035 mm 0,76
100 x 100 cm 835 x 835 mm 0,70
120 x 120 cm 1035 x 1035 mm

1,07

100 x 150 cm 835 x 1335 mm 1,12
150 x 150 cm 1335 x 1335 mm 1,78

Schalen

Koepel gebogen glas

Deze lichtkoepel is de perfecte combinatie van een modern ontwerp en slimme functionaliteit. De subtiele bolling in het glas maakt uitstekende afvoer van regenwater mogelijk waardoor het zicht naar buiten helder blijft. Geschikt voor montage op een helling van 0-15°.

Koepel vlakglas

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een strak en minimalistisch ontwerp. De schaal bestaat uit 4 mm dik krasvrij glas en een aluminium profiel dat naadloos aansluit op de dakbedekking. Geschikt voor montage op een helling van 5-15°.

VELUX lichtkoepel

Een hoogwaardige versie van de welbekende lichtkoepel. Een prachtige oplossing voor zowel utiliteits- als particuliere gebouwen. De schaal is verkrijgbaar in acrylaat en polycarbonaat, beiden in de kleurvarianten transparant en opaal. Geschikt voor montage op een helling van 0-15°.

VELUX lichtkoepel

Buitenzonwering en raamdecoratie

Buitenzonwering (MSG)

Buitenzonwering voor optimale warmtewering (niet te combineren met vlakglas).

MSG
Bekijk beschikbare kleuren

FMK/FSK

Verduisterend dubbel plisségordijn voor het dimmen van het daglicht en verbeterde isolatie.

FMG wit
Bekijk beschikbare kleuren

FMG

Plisségordijnen voor lichtkoepels voor het verzachten van het daglicht.

FMG metallic blue
Bekijk beschikbare kleuren

Voordelen VELUX lichtkoepels

Politiekeurmerk Veilig Wonen logo

Veiligheid en zekerheid

Omdat wij begrijpen dat jouw huis een plek moet zijn waar je je veilig voelt, voldoen al onze lichtkoepels aan inbraakwerendheid weerstandsklasse II en komen daarmee in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW). Dit geldt ook voor de VELUX INTEGRA elektrisch te openen lichtkoepel, dit is uniek in de Nederlandse markt.

Een optimaal binnenklimaat

VELUX lichtkoepels bieden veel meer dan gewone lichtkoepels. Dankzij de warmte-isolatie houdt de VELUX lichtkoepel niet alleen in de winter de kou buiten. Ook in de zomer komt er veel minder warmte door een VELUX lichtkoepel naar binnen in vergelijking met een traditionele lichtkoepel. Bovendien is er VELUX buitenzonwering beschikbaar die perfect aansluit op de lichtkoepel en zo zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

Hoge energieprestaties

Hoge energieprestaties

VELUX lichtkoepels hebben een zeer hoge isolatiewaarde, wat niet alleen prettig is voor jouw energierekening en het milieu, maar ook zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De warmte kan niet via de lichtkoepel ontsnappen, door de ideale combinatie van een opstand van isolerend PVC en extra-hoogrendementsglas (HR++).


Bestelformulier