Breng meer daglicht in uw clubhuis

Ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan schenkt de VELUX Groep in 30 landen gratis dakramen en lichtkoepels aan sportverenigingen. Ook Nederlandse sportverenigingen kunnen zich vanaf nu opgeven om in aanmerking te komen en hun clubhuis geheel gratis lichter, comfortabeler en gezonder te laten maken.

In 2016 viert de VELUX Groep zijn 75-jarig jubileum. Een van de gebeurtenissen waarmee we deze mijlpaal vieren, is actie waarbij non-profit amateur sportclubs of -verenigingen in heel Europa compleet geïnstalleerde VELUX dakramen of lichtkoepels kunnen winnen voor hun clubhuis.

De VELUX Groep levert al 75 jaar producten die zorgen voor een betere en gezondere leefomgeving met daglicht en frisse lucht. Als daglichtbezorgers weten we als geen ander hoe belangrijk een gezond binnenklimaat is voor het functioneren en de gezondheid van mensen. Daarom hebben we besloten om, als onderdeel van de vieringen rondom ons 75-jarig jubileum in 2016, een aantal VELUX daglichtoplossingen cadeau te doen aan clubhuizen in heel Europa. Het enige dat we daarvoor terugvragen zijn voor-en-na-foto’s, van mensen die van de daglicht en frisse lucht genieten in het verbouwde clubhuis, en wat informatie over de clubhuizen.


Tijdlijn

Januari – Augustus:

Sportverenigingen werken samen met een lokale aannemer om een projectbeschrijving te ontwikkelen en een aanvraag in te dienen voor de VELUX producten.  

Oktober:

Deadline voor het inleveren van de aanvragen (15 oktober) Juryberaad (eind oktober)

September – December:

Opknappen en montage van de VELUX producten in de winnende clubhuizen gaat van start.


Lees meer over de donatie aan sportverenigingen op www.velux.com/sportsclubs of stuur uw vragen naar montage@velux.nl.

Lees meer over de donatie aan sportverenigingen op www.velux.com/sportsclubs of stuur uw vragen naar montage@velux.nl.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde montagepartner van VELUX Nederland kijk dan op www.veluxmontageservice.nl