Hoe je de VELUX wereld communiceert

Richtlijnen voor het promoten van de VELUX merknaam

Als je iets wilt verkopen, is het belangrijk dat klanten vertrouwen hebben in jouw product. Het moet duidelijk zijn dat het artikel betrouwbaar is en precies past bij hun wensen.

Deze richtlijnen helpen je om het VELUX productassortiment en de VELUX merknaam op een perfecte manier te presenteren. Deze richtlijnen zijn verdeeld in vier verschillende onderwerpen. We geven specifieke aanbevelingen over het creëren van consistente merkcommunicatie en je krijgt gratis voorbeeldteksten en directe toegang tot marketingmaterialen. Er wordt ook verwezen naar cijfers waar duidelijk uit blijkt dat consistente merkcommunicatie bijdraagt aan een succesvol bedrijf.

VELUX Ondersteuning

Twijfel je na het lezen van alle richtlijnen en tips over de wijze waarop je VELUX wil promoten? Wij helpen je graag! Onze account managers en onze channel managers staan voor je klaar. Neem dus gerust contact op met ons via de VELUX account manager in jouw regio of stuur een mail naar onze channelmanagers via de inbox van de afdeling Marketing & Communicatie. We staan voor je klaar om jou te helpen je omzet te verhogen.