Het team met technisch specialisten van VELUX staat voor u klaar voor advies en reparatie van uw VELUX product

Wij kennen uw VELUX product door en door...

Hoge expertise
Onze monteurs zijn zeer ervaren en zeer goed getraind in het onderhouden en repareren van VELUX producten.

Originele onderdelen en accessoires
Wij gebruiken alleen originele VELUX onderdelen en accessoires om de hoge standaard en de uitstraling van uw VELUX product te beschermen.

Snelle responsetijd
Door de coronacrisis is onze responsetijd voor bezoeken helaas opgelopen, we doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te bezoeken. Houd echter rekening met een huidige responsetijd van 4-6 weken. Ook de communicatie rondom het plannen van de afspraak heeft vertraging opgelopen, we zullen u uiterlijk 2 weken voor het bezoek laten weten wanneer onze monteur(s) u kunnen bezoeken.

Voorrijkosten & arbeidsloon
VELUX berekent, wanneer de reparatie van de producten niet binnen de garantievoorwaarden valt, € 61,- voorrijkosten. Het arbeidsloon bedraagt € 53,50 per uur. Deze prijzen zijn incl. BTW. 
  

Wilt u een bezoek van de monteur bestellen?
Vul het formulier hieronder in. Dan neemt onze afdeling After Sales zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet niet, voor u met uw aanvraag begint, alle benodigde coderingen van uw VELUX product(en) over te nemen van hun typeplaatjes. Alleen met behulp van deze coderingen kunnen wij uw verzoek efficiënt afhandelen.

De communicatie rondom het plannen van de afspraak heeft vanwege de coronacrisis vertraging opgelopen, we zullen u uiterlijk 2 weken voor het bezoek laten weten wanneer onze monteur(s) u kunnen bezoeken.

Let op: Wij kunnen u alleen van dienst zijn indien u in Nederland woont. Woont u in België? Dan verwijzen wij u graag naar de website van VELUX België voor het aanvragen van een bezoek van een servicemonteur.

> Ga naar de website van VELUX België