Maaikes
badkamer

Maaike heeft een zware tijd gehad tijdens haar revalidatie die drie maanden heeft geduurd. Door har handicap werd zij echter beperkt in haar functioneren. Toen buurman Andre van Wijnbergen hoorde van de problemen in de badkamer wilde hij iets voor haar betekenen en ging eigenhandig op zoek naar sponsoren die hem konden helpen om van de oude, vochtige en schimmelige badkamer een mooi frisse ruimte te gaan maken.

“Het begon als een kleine crowdfunding actie. Ik schreef wat bedrijven aan of ik hulp kon krijgen, maar dat het zo groots uit zou pakken, had ik nooit durven dromen. Na twee maanden verbouwen was de metamorfose compleet! Fantastisch dat zoveel bedrijven mee wilden werken aan dit project en net als ik dit idee steunden!” aldus Andre.


Deze fantastische badkamer is voor ons een droom die uit is gekomen! Nog steeds zijn we sprakeloos en hebben we geen woorden voor wat alle betrokkenen voor ons hebben gedaan. Deze badkamer betekent veel voor de gezondheid van Maaike en haalt een hoop zorgen bij ons weg. We hoeven ons geen zorgen meer te maken over schimmels en het gebrek aan ventilatie in de badkamer. Daarnaast kan Maaike heerlijk douchen in de nieuwe douche; geen bad meer waar ze in hoeft te klimmen en waar ze niet kon zitten. Ontzettend bedankt voor jullie hulp en sponsoring!

Eric & Maaike
De oude badkuip van Maaike
De oude wastafel van Maaike
Ongelooflijk wat kleur en materiaalgebruik kunnen veranderen aan een badkamer.
Badkamer Maaike | Het eindresultaat