Technische Binnendienst Specialist

Denk je aan VELUX, dan denk je aan kwaliteit. Dit voel je overal binnen onze organisatie; van de productie van onze duurzame producten tot hoe wij omgaan met elkaar. Maar nergens komt dit meer naar voren als binnen Customer Care/Technische Binnendienst: onze Specialists begrijpen dat zij in al hun contacten met klanten de stem zijn van VELUX. Zij denken met onze klanten mee, adviseren op deskundige wijze, lossen problemen op en zorgen voor een klantbeleving van hoge kwaliteit.

Binnen onze levendige en gezellige afdeling werken 16 enthousiaste, like-minded collega’s. Omdat we zulke uiteenlopende klanten hebben is geen dag hetzelfde. Customer Care krijgt vragen binnen van verschillende soorten klanten van een aannemer tot een eindgebruiker, of een woningbouwvereniging tot een architect aan toe. De meeste vragen komen echter wel uit de B2B segment en zijn technisch van aard. Het is daarom van belang in deze functie dat je technische affiniteit hebt. Onze Customer Care/Technische Binnendienst Specialists houden wel van een uitdaging, ze puzzelen net zo lang tot ze het antwoord voor onze klanten hebben gevonden.

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste, kwaliteit-gedreven professional - net als wij!
  • Je bent ervaren binnen technisch customer support, of een andere klantgerichte technische functie
  • Je hebt een technisch affiniteit
  • Je hebt een gezonde dosis humor, want er moet wel een beetje gelachen worden natuurlijk
  • Glass half full svp! Net als je collega’s een positieve werkhouding; er zijn geen beren, maar alleen de weg.

Wij bieden:

VELUX biedt jou een gevarieerde baan waarin geen dag hetzelfde is. Vanzelfsprekend werk je vanuit een prettige, lichte werkplek met fijne collega’s. VELUX hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt daarom ruime opleidingsmogelijkheden.

Verder biedt VELUX een mooi salaris, een toekomstbestendige pensioenregeling en flexibele werktijden. Naast de 26 vakantiedagen, krijg je 4 ADV-dagen, 3 extra vrije, doorbetaalde feestdagen en een halve dag vrij in te vullen voor vrijwilligerswerk naar jouw eigen keuze.

Werken bij VELUX Nederland betekent onderdeel uitmaken van een team van 80 collega’s waar klantgerichtheid en kwaliteit centraal staan. We zijn gedreven, loyaal, gemotiveerd en betrokken. Jaarlijks investeert VELUX nabij 50% van haar winst in goede doelen.

Wist je bovendien dat werken bij VELUX Nederland betekent dat je werkt bij één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland? We staan wederom als enige organisatie uit de bouwbranche in de top 40 van meest inspirerende organisaties: inspirerende40.nl