Senior Sales Support Coördinator

Een rolmodel, dat is eigenlijk wat je bent. Zo één die laat zien how it’s done. Een inspirerende NietOpGevende MeetingPlanner, Telefoon Detective, Leadsspeurder & Deuropener, een echte OpportunityMaker. Jij weet telefonisch kansen te creëren voor onze Accountmanagers.

Als Senior Sales Support Coördinator begrijp je vanzelfsprekend als geen ander dat de beste manier om je team te helpen is door het zelf succesvol te doen. Samen zijn jullie de telefonische helden die VELUX Nederland vertegenwoordigen en afspraken maken voor onze Accountmanagers. Jullie doen research naar aankomende bouw- en renovatieprojecten, speuren naar de juiste contactpersonen, maken heel veel calls en genereren zo mooie sales leads. Het plannen van afspraken, het initiëren verkoop- en promotie acties; waar zouden we zijn zonder onze vier Sales Support Superstars?

Maar in deze rol zorg je er bovendien voor dat ons sales support-team ook on track blijft. Samen met het team bewaak je onze doelstellingen en zorg je dat het operationele sales plan wordt behaald. Als Senior Sales Support Coördinator begeleid en coach je het team waar en wanneer nodig. Naast jouw eigen telesales activiteiten analyseer je de sales data van het team, geef je input en bespreek je je inzichten over het team en plannen met onze Sales Director.

Met gepaste trots staan we in de bouwwereld bekend om onze hoogwaardige kwaliteitsproducten. Dit feit is een voordeel voor Sales Support – VELUX zal een bekende naam zijn voor jouw contacten. De uitdaging voor jou en het team blijft echter het zorgen dat wij de eerste keus blijven, en dat onze accountmanagers kunnen meedenken op de projecten. Voor iemand met jouw natuurlijke overtuigingskracht natuurlijk geen probleem! Als Senior Sales Support Coördinator zul je ongeveer 30% van je tijd bezig zijn met teamcoördinatie en de overige tijd hands-on met sales support.

VELUX

Werken bij VELUX betekent werken bij een bijzonder bedrijf dat zorgt voor een duurzame, frisse en gezonde leefomgeving. “Bringing light to life” – bij VELUX brengen wij daglicht tot leven: De kwaliteit van ons leefklimaat verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. We zijn in meer dan 40 landen actief en tellen ruim 10.200 werknemers wereldwijd. Je gaat onderdeel uitmaken van een team van 70 collega’s in Nederland waar klantgerichtheid en kwaliteit centraal staan.

We zijn gedreven, loyaal, gemotiveerd en betrokken: kernwaardes commitment, continuous improvement, local inititiatives en mutual respect.

Maar een markt leidende organisatie zijn betekent veel meer dan winst maken alleen, vinden wij bij VELUX. Daarom investeren wij nabij 50% van onze winst in goede doelen via VELUX Foundations. In 2018 was dit 118 miljoen! Lees meer op https://veluxfoundations.dk/. Ook staat duurzaamheid hoog. Onze carbon footprint hebben we reeds met 43% gereduceerd en we hebben uitdagende duurzaamheidstargets voor onszelf gesteld: https://www.velux.com/our-company/sustainability/sustainability%20report.

Wist je bovendien dat werken bij VELUX Nederland betekent dat je werkt bij één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland? Dit jaar stonden we op een mooie 20ste plek in de top 40 van meest inspirerende organisaties: https://inspirerende40.nl/

Wie ben jij?

  • Je bent energiek, overtuigend, aanstekelijk enthousiast en houdt wel van een uitdaging;
  • Je bent ervaren met het coachen en motiveren van sales support professionals;
  • Outbound bellen is helemaal jouw ding en je hebt hier ruime ervaring in;
  • Cijfermatig ben je erg sterk. Je weet onze sales data te analyseren voor optimalisatie en bijsturing;
  • Je hebt lef en geeft niet gauw op;
  • Het soort persoon die met een klein beetje informatie grote kansen weet te creëren;

Wat biedt VELUX jou?

Een veelzijdige commerciële positie binnen het Sales team van VELUX Nederland, een werkgever om trots op te zijn. Je werkt met een gerenommeerd A-merk dat deuren voor je opent en samen met gedreven collega’s. Je krijgt naast een goed salaris uitstekende secundaire voorwaarden en gemotiveerde collega’s.