Accountmanager Bouw

Voor een resultaatgerichte verbinder met technisch inzicht. Affiniteit en ervaring in (woning)bouwprojecten, concept selling, veel vrijheid en werken voor gevestigd A-merk.

 

Organisatie

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van VELUX en tot op de dag van vandaag nog steeds hun drijfveer.

VELUX Nederland B.V. is sinds 1988 de verkoop- en marketingorganisatie van de VELUX Groep in Nederland, waar op dit moment ongeveer 80 medewerkers werken. Het kantoor met showroom in De Meern is hierbij de basis voor al hun activiteiten. Voor meer informatie over VELUX kijk op www.velux.nl/ons-bedrijf.

Functie

Binnen de projectenmarkt, gericht op de woningbouw, heeft VELUX een ijzersterke reputatie. Het is jouw doel om deze sterke positie verder uit te bouwen. Daarbij richt je je op de opdrachtgevers, aannemers, montagebedrijven, woningbouwcorporaties, architecten en adviesbureaus, met een focus op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je filtert relevante informatie uit de markt en weet deze om te zetten naar lange en korte termijn acties. Deze "complex selling" activiteiten ontplooi je op basis van Accountplannen, waarbij jijzelf concreet de marktontwikkelingen bijhoudt, analyseert en kansen ontdekt en commercieel weet in te vullen. Al jouw activiteiten zijn gericht op het vullen van een degelijke orderportefeuille. Uiteraard mag je in deze positie rekenen op een meer dan professionele ondersteuning, passend bij een A-merk en marktleider. Je werkgebied is Zuid Nederland, het gebied ten zuiden van de A12.

Profiel

Voor deze commerciële functie is het noodzakelijk dat je ervaring hebt opgedaan in een commerciële functie gericht op de bouwbranche. Kennis van de projectenmarkt zal jou een directe voorsprong bieden. Vooral het vermogen om op kwaliteit en toegevoegde waarde te scoren zullen jouw succesfactoren gaan worden. Naast een sterke commerciële focus en ondernemerschap heb je het vermogen om mensen aan je te binden. Je hebt een commercieel Hbo-niveau met een sterke affiniteit voor bouwprojecten. Je omgeving ziet jou als iemand met een sterke persoonlijkheid die op alle niveaus om kan gaan en bij wie de klant centraal staat. Teamspirit, humor, een resultaatgerichte instelling, een “afspraak is afspraak” -mentaliteit en een representatief optreden zijn natuurlijk ook essentieel.

Aanbod

Naast een marktconform salaris, biedt VELUX een zeer gunstig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • Auto van de zaak
  • Organisatie breed is er een bonusregeling, afhankelijk van behaalde gezamenlijke en individuele resultaten
  • Een toekomstbestendige pensioenregeling
  • Een plek in een leuk team met veel enthousiasme en drive
  • Grote vrijheid om van je baan een succes te maken
  • Flexibele werktijden
  • 26 vakantiedagen en 4 ADV dagen met daarbij 9 nationale feestdagen
  • Halve dag per jaar vrij in te vullen voor vrijwilligerswerk naar jouw eigen keuze

Interesse?

VELUX heeft deze werving & selectie procedure exclusief uitbesteed aan Duke & Jacobs.

Solliciteren kan via de link www.dukejacobs.nl/vacatures/accountmanager-bouw/

Wil je liever per e-mail solliciteren, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan paul@dukejacobs.nl

Voor meer informatie over de functie, de organisatie en de procedure kun je contact opnemen met Duke & Jacobs: Paul van Campen (partner bij Duke & Jacobs), Tel +31 (0)6 5344 5639 Mail paul@dukejacobs.nl Robert Jacobs (partner at Duke & Jacobs) Tel +31 (0)6 4835 0789 Mail robert@dukejacobs.nl