Account Manager Dakkapellen

Bij VELUX Nederland zien we veel potentie in ons nieuwe product, de VELUX dakkapel. Als onze aanstaande Accountmanager Dakkapel denk je net zo! Je gaat enthousiast bouwen aan de bekendheid en de verkoop van dit mooie product, met name binnen de doelgroep aannemers. Het is een interessante kans voor iemand met jaren ervaring in de bouwbranche die geïnteresseerd is in een stap naar een commerciële rol aan de leverancierskant.

Binnen deze zelfstandige en veelzijdige functie zet je jouw technische en commerciële vaardigheden in om klanten enthousiast te maken over de VELUX dakkapel en partneroplossingen. Je zit veel bij prospects, bouwt bestaande relaties uit, werft nieuwe klanten en realiseert de verkoopdoelstellingen. Samen met je buitendienst collega filter je relevante informatie uit de markt en weet deze om te zetten naar korte-termijn acties. Jullie werken samen met nog 12 energieke sales collega’s die zich richten op de verkoop van de uiteenlopende VELUX producten in Nederland.

Wie ben jij?

Om in deze functie succesvol te zijn heb je het vermogen om mensen aan je te binden: je bent commercieel, hebt een gunfactor en je weet effectief te communiceren op ieder niveau. Je bent een teamplayer met bewezen ervaring binnen de bouwbranche:

  • Kennis van inbouwen/plaatsen dakkapellen
  • Nieuwsgierig, leergierig en energiek
  • 2-4 jaar werkervaring in een commerciële omgeving of minimaal 10 jaar werkervaring als zelfstandige aannemer in de bouwbranche
  • Groot inlevingsvermogen en doel- en resultaatgerichtheid
  • Een “afspraak is afspraak” -mentaliteit, een representatief optreden en humor

Wat biedt VELUX jou?

Fijne collega's, uitstekende toekomstperspectieven en een marktleider als werkgever. Je werkt met een gerenommeerd A-merk dat deuren voor je opent. Je krijgt naast een goed salaris, bonus en een leaseauto, uitstekende secundaire voorwaarden en gemotiveerde collega’s.

VELUX Nederland biedt omstandigheden waarin jij kunt groeien. Er wordt ruimte gegeven om je eigen functie in te kleuren, passend bij jouw kwaliteiten. Je werkt voor een internationaal bedrijf met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij hebben kennis, ervaring en support in zelf in huis.

Werken bij VELUX Nederland betekent onderdeel uitmaken van een team van 80 collega’s waar klantgerichtheid en kwaliteit centraal staan. We zijn gedreven, loyaal, gemotiveerd en betrokken. Jaarlijks investeert VELUX nabij 50% van haar winst in goede doelen.

Wist je bovendien dat werken bij VELUX Nederland betekent dat je werkt bij één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland? We staan wederom als enige organisatie uit de bouwbranche in de top 40 van meest inspirerende organisaties: inspirerende40.nl

About us

“Bringing light to life” – daglicht tot leven brengen – dat is waar de VELUX Groep voor staat. Al meer dan 75 jaar zetten wij ons in om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. We zijn in meer dan 40 landen actief en tellen ruim 11.000 werknemers wereldwijd. Dit doen we door onze kernwaardes Commitment, Mutual Respect, Improvements, Local initiatives en Thoroughness elke dag in de praktijk te brengen Werken bij VELUX Nederland betekent onderdeel uitmaken van een team van 80 collega’s waar klantgerichtheid en kwaliteit centraal staan. We zijn gedreven, loyaal en gemotiveerd.