Vind een showroom

Bezoek ons Daglicht Advies Centrum óf een van onze partners. Zoek op postcode of plaats.

Hoe werkt het?

Voer jouw postcode of plaats in het veld linksboven op de kaart onderaan deze pagina en er wordt een lijst getoond met dichtstbijzijnde showrooms welke je vervolgens kunt filteren op bijvoorbeeld producttype.

De kleur van het pinnetje geeft het type showroom aan. Kun je het hele assortiment bewonderen of bijvoorbeeld alleen dakkapellen?

VELUX Daglicht Advies Centrum

Wist je dat VELUX een eigen Daglicht Advies Centrum heeft? Je kunt hier geen VELUX producten aanschaffen en er staat geen voorraad, maar je kunt er wel terecht voor inspiratie, informatie en advies.  > Meer weten over het Daglicht Advies Centrum?

Partner showrooms

Compleet
Een aantal van onze partners hebben een showroom ingericht met (vrijwel) alle soorten VELUX producten. Wij noemen dit de showroom compleet. Hier kun je naast de reguliere dakramen ook lichtkoepels, dakkapellen en raamdecoratie bekijken. Partners werken onafhankelijk van VELUX.

Dakkapel showrooms
Een aantal partners hebben een showroom opgezet waar je uitsluitend de VELUX dakkapellen kunt bewonderen.

Bekijk de kaart

Heb je een showroom gevonden, neem dan altijd voor de zekerheid contact op met de desbetreffende locatie zodat je een afspraak kunt maken om langs te komen.