Een dakraam laat u monteren door een VELUX montagepartner

Dakraam laten monteren?

Uw dakraam laat u vervangen door de VELUX montagepartner

De VELUX montagepartner helpt u graag!

Een VELUX dakraam monteren?

Het monteren of vervangen van een VELUX dakraam is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Er komt immers best wel wat bij kijken. Het begint al bij de keuze van het juiste dakraam. VELUX dakramen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen, bedieningsmethoden met een ruime keuze aan glastypen. Dus welk dakraam past bij uw wensen en budget? En hoeveel dakramen zijn er eigenlijk nodig om voldoende lichtinval te hebben? Een goed advies is daarom van groot belang. De VELUX montagepartner in uw buurt kan u daarmee helpen.

Wat zijn VELUX montagepartners?
VELUX montagepartners zijn door VELUX getrainde aannemers en klussenbedrijven. Als u uw nieuwe dakraam, lichtkoepel, lichtstraat of daglichtspot door een VELUX montagepartner laat monteren, dan heeft u 5 zekerheden:

De zekerheden van de VELUX montageservice
​Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
De zekerheden van de VELUX montageservice
​Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
De zekerheden van de VELUX montageservice
De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
De zekerheden van de VELUX montageservice
​De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
De zekerheden van de VELUX montageservice
​U kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in uw woning.

Hoe vindt u een VELUX montagepartner in uw buurt?
Dat gaat heel eenvoudig via de VELUX montageservice. Dit is een eenvoudige tool waarmee u in 3 eenvoudige stappen een contactaanvraag inschiet bij 1 tot 3 montagepartners bij u in de buurt. Om u te helpen, heeft iedere montagepartner in de montageservice zijn eigen profielpagina waarmee hij zichzelf voorstelt en waar u ook foto's van zijn eerdere projecten kunt bekijken. Ook staan er referenties van klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van zijn diensten. Zo kunt u dus goed geïnformeerd kiezen welke montagepartner contact met u mag opnemen.
Het originele VELUX dakvenster: al decennia lang een begrip op zolder