Luister naar de VELUX podcasts voor inspiratie en breng meer daglicht je renovatie in

Jouw huis is nu ook een kantoor, leslokaal, sportschool...

Wij zijn niet de enige die ons in deze tijd moeten aanpassen. Onze huizen moeten dat ook. De manier waarop kamers worden gebruikt is veranderd. Voor veel van ons is onze huiskamer ook een thuiskantoor geworden, onze slaapkamer een leslokaal en onze zolder een geïmproviseerde sportschool.

'Lekker thuis' serie

Wij hebben een aantal korte 'Lekker thuis' podcasts gecreëerd, waarin wordt besproken hoe je jouw huis kan veranderen met meer daglicht en frisse lucht.

In deze podcasts hoor je hoe anderen vergelijkbare uitdagingen rond hun huis hebben aangepakt en wat zij ervan hebben geleerd.

Van het creëren van een speciale kantoorruimte tot aan een complete verbouwing. Luister mee naar een gesprek tussen ervaren professionals en mensen zoals jij, over hoe dromen waargemaakt kunnen worden.

Aflevering 1 & 2 kun je vanaf 10 december luisteren. Aflevering 3 & 4 vanaf 18 december. Veel luisterplezier!

Win €2.500 aan
VELUX producten

Deel jouw verbouwplannen met ons en doe mee, want wie weet win jij die € 2.500 aan VELUX producten!*

*actievoorwaarden van toepassing

Daglicht kan wonderen verrichten in je huis

Ontdek hoe anderen het daglicht en de ruimte hebben gebruikt om hun woonkamer, slaapkamer, keuken of werkkamer te veranderen...

Beleef de impact van meer daglicht

Laat je inspireren: Bouw meer daglicht in jouw huis met VELUX producten.

Beleef de impact van meer daglicht

Op zoek naar inspiratie? Wij zijn er om je te helpen. Ontdek tips voor jouw droomruimte, blader door verschillende inspiratieprojecten of bekijk de voor-en-na fotogalerijen.