Beleef de transformatie van een kamer

De hoeveelheid natuurlijk licht in uw kamers kan uw stemming daadwerkelijk beïnvloeden. Dakramen zorgen ervoor dat uw huis opbloeit dankzij meer licht en kleur. Ziet u het verschil?

Dakramen toevoegen

Dakramen toevoegen

4 goede redenen om uw dakramen een update te geven

Klik op de hotspots voor meer informatie

Beter binnenklimaat

Woont u in een warm of een koud klimaat? Woont u in de buurt van een drukke weg of kunnen de buren al te gemakkelijk bij u naar binnen kijken? Wat uw klimaat- of comfortproblemen ook zijn, VELUX heeft een dakraamoplossing die voldoet aan uw behoeften. Met onze gespecialiseerde beglazingen kunt u uw dakraam aanpassen om het beste uit uw binnenklimaat te halen. Profiteer van een verbeterde ventilatie en kies uit een breed scala aan zonweringsopties om de vervanging van uw dakraam stijlvol af te werken.

Eenvoudig te vervangen

Bezorgd over het gedoe van het vervangen van uw VELUX dakraam? Het is veel eenvoudiger dan u denkt. Onze door VELUX gecertificeerde installateurs zijn getraind in het vervangen van dakramen. Afhankelijk van de situatie kan een oud dakraam al door een nieuwe worden vervangen in slechts 4 uur!

Energie-efficiëntie

Alle VELUX dakramen zijn gebouwd om lang mee te gaan, maar onze producten worden voortdurend verbeterd. Nieuwe VELUX dakramen zijn gebouwd met de modernste isolatietechnologieën die echt een verschil maken. Dus als u in de herfst die oudere gerenoveerde kamer vanwege tocht en kou op slot doet, wordt het tijd die ruimte terug te winnen. Het vervangen van ramen kan ervoor zorgen dat de warmte binnen en de kou buiten blijft.

Meer comfort

Worstelt u met een raam dat slecht te bereiken is? Overweeg dan om het te vervangen door een VELUX INTEGRA® dakraam. VELUX INTEGRA dakramen op netstroom of zelfs zonne-energie bieden u optimaal comfort en zijn te bedienen met uw vingertoppen. En als u toch bezig bent, zou u meteen ook een nieuwe afwerking voor uw raam kunnen uitproberen. Kies een grenen afwerking als u op zoek bent naar de warme uitstraling van hout of probeer onze witte afwerkingen om uw kamer nog lichter te maken.

4 goede redenen om uw dakramen een update te geven

Klik op de hotspots voor meer informatie

Update uw dakraamoplossing

Update uw dakraamoplossing

Het vervangen van uw oude dakramen is eenvoudiger dan u denkt. Wanneer u uw oude dakramen vervangt door nieuwe, energiezuinigere VELUX ramen, komt dat uw woning ten goede. Ontdek in deze handleiding waarom. In de handleiding leest u ook wanneer het tijd is om uw dakramen te vervangen en ziet u hoe eenvoudig dat vervangen eigenlijk is.

Het vervangen van een dakraam is eenvoudig!

Nieuwe VELUX ramen worden geleverd met de modernste technologieën, maar de kozijnafmetingen zijn hetzelfde gebleven. Dit betekent dat het vervangen van uw oude dakramen door nieuwe snel en probleemloos kan worden gedaan. Bovendien is het goedkoper dan u denkt! Klik op de knop en vind in onze vervangingstool het juiste nieuwe VELUX dakraam om uw oude te vervangen.

Neem contact op met een door VELUX gecertificeerde installateur

Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt dankzij gratis advies van een door VELUX gecertificeerde installateur over productselectie, prijzen en installatie. Alle offertes zijn vrijblijvend.

op VELUX dakramen
op VELUX elektrische producten, rolgordijnen en rolluiken