Vind inspiratie, informatie & prijzen in onze documentatie

Wilt u brochures online doorbladeren of downloaden? Hieronder treft u aan welke brochures en prijslijsten we digitaal voor u beschikbaar hebben. Toch liever een brochure per post laten bezorgen? Klik onderaan de pagina op de knop "Brochures bestellen".
Prijslijst 2018

VELUX Prijslijst 2018 - minicatalogus

Prijzen (incl. en excl. BTW) en productinformatie van VELUX over al haar producten en diensten.Inspiratiebrochure daglicht en frisse lucht

Inspiratiebrochure daglicht & frisse lucht

Geef uw dromen de ruimte en ontdek in deze brochure wat meer daglicht en frisse lucht met uw zolder doet. Daarnaast krijgt u productadvies (incl. prijzen) op basis van het type kamer dat u op u zolder wil realiseren.
Raamdecoratie brochure 2018

VELUX Raamdecoratie, zonwering en rolluiken 2018

Onze collectie VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken met prijzen geldig vanaf 1 maart 2018.
VELUX dakkapellenbrochure 2017

VELUX dakkapel brochure

Bekijk wat de VELUX dakkapellen voor uw woning kunnen doen. Inspiratie, tips en alle mogelijkheden vindt u in deze brochure. Alleen als download verkrijgbaar. Download voor prijzen de VELUX prijslijst.
VELUX plat dak brochure 2017

VELUX plat dak brochure

Informatiebrochure over alle plat dak producten die VELUX in haar assortiment kan aanbieden. Deze brochure bevat inspiratie, informatie en prijzen van de producten.


Brochure verbouwen en vervangen aanvragen

VELUX verbouwen of vervangen

Zien wat de voordelen zijn van het vervangen van dakramen of de verbouwing van een huis met een VELUX oplossing?  

Download onze informatiefolders over daglicht, frisse lucht en wooncomfort....

Gaat u verbouwen? Dan is het goed om onze informatiefolders over daglicht, frisse lucht en het creëren van een optimaal wooncomfort te downloaden. Want daarin treft u nuttige adviezen aan wanneer in uw woning aan de slag gaat. Zo is er een checklist beschikbaar met handige stappen voor uw verbouwing, een adviesgids over het creëren van een gezonde binnenomgeving en een gids met nuttige tips voor het optimaal inrichten van uw ruimtes. 

Advies over het crëëren van een gezonde binnenomgeving.


Creëer een gezonde binnenomgeving  met voldoende frisse lucht met de handige ventilatietips uit onze handleiding.

Download de gratis handleiding

Tips en advies voor binnenruimten.

Hulp bij uw huisdecoratie bij de vernieuwing met handige tips uit onze handleiding.


Download de gratis handleidingMeer lichtinval bij u thuis!

In deze handleiding kunt u onder meer lezen hoe u bij u thuis zorgt voor een optimale lichtinval. U leest ook hoe u maximaal kunt profiteren van het licht en de zonnestraling. We hopen dat u het informatief vindt en de tips in uw woonruimte kunt omzetten.

Download de gratis handleiding

Stel zeker dat u thuis de juiste ruimtetemperatuur hebt.

Profiteer van tips over de juiste keuze van oppervlakken, vloerverwarming, de plaatsing van warmtebronnen en andere factoren die voor een aangename woonsfeer met een prettige temperatuur zorgen.

Download uw gratis handleiding

Hoe u meer ruimte wint op de bovenverdieping.

Maar hoe pakt u dit aan? Is uw bovenverdieping of de zolder geschikt? En wat kost het? Het antwoord op deze vraag en veel andere vragen kunt u vinden in deze gratis handleiding.

Download uw gratis handleiding

Brochures bestellen
Wilt u een brochure bestellen? Klik dan op de rode button hiernaast. Op het bestelformulier op de volgende pagina kunt u dan aangeven welke brochure(s) en in welke aantallen u wilt bestellen. De brochures worden u dan binnen 5 werkdagen per post toegezonden.

PDF bestanden
Om de brochures als PDF te kunnen lezen, heeft u Adobe Acrobat Reader of Professional nodig.

Download hier gratis Adobe Reader