Tot € 250,- cashback per dakraam!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de link naar ons cashback-formulier. Zodra je je hebt aangemeld, heb je tot 20 januari 2023 de tijd om je cashback te claimen voor in aanmerking komende aankopen die je hebt gedaan tussen 1 september en 31 december 2022. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

Welke producten komen in aanmerking voor deze cashback?

VELUX 3in1

tot € 250,- cashback

(afstandbediend/handbediend)

Kies voor drie keer meer daglicht en een panoramisch uitzicht met het VELUX 3in1 dakraam. Drie ramen in één handige oplossing. Zowel handbediend als afstandbediend verkrijgbaar.

VELUX 2in1

tot € 200,- cashback

(afstandbediend/handbediend)

Kies voor twee keer zoveel daglicht met het VELUX 2in1 dakraam en transformeer je ruimte. Zowel handbediend als afstandbediend verkrijgbaar.

VELUX dakraam

tot € 100,- cashback

(afstandbediend/handbediend)

Als je geen behoefte hebt aan meer daglicht in jouw ruimte, waarom upgrade je jouw oude dakraam dan niet naar een op afstand bediende variant? Regensensoren sluiten het dakraam automatisch als het begint te regenen.

Cashback claimen is een fluitje van een cent

Dit is hoe het werkt.

Form on a website

1. Meld je aan

Vul het onderstaande formulier in en meld je aan voor de cashback. Om gebruik te maken van deze actie, moet je je tussen 1 september en 31 oktober 2022 aanmelden.
Phone

2. E-mail

Je ontvangt een e-mail met een link naar de claim-pagina. Vervolgens heb je tot 31 december 2022 de tijd om een aankoop te doen. Hierboven vind je een overzicht van de producten waarvoor deze actie geldig is.
Euro sign

3. Claim je cashback

Zodra je jouw aankoop hebt gedaan, klik je op de link in de e-mail en vul je de benodigde gegevens in om je cashback te claimen. Belangrijk! Je moet een kopie van je factuur uploaden als je jouw cashback claimt.