Bekijk wat er mogelijk is met jouw ruimtes

Wees eerlijk.

Jouw kamers verdienen beter, nietwaar?

Er is weinig licht, het beddengoed is niet echt top, de ideale dressingroom ontbreekt, de werkruimte is niet erg praktisch en de boeken stapelen zich op bij gebrek aan een echte boekenkast...

Het geldt voor ons allemaal dat het aan tijd, geld, vaardigheden en gedegen advies ontbreekt.

Maar geen zorgen, je bent niet de enige.

Het is tijd voor verandering

Aarzel niet langer! Het is tijd om je kamer een make-over te geven. En raad eens? Wij nemen je alles uit handen. Onze VELUX 2in1 en 3in1 dakramen brengen nieuw leven in je kamers. 

Maar dat is niet alles. We werken samen met topexperts op het gebied van interieurontwerp om je kamer een totale make-over te geven, van verf tot accessoires.

VoorNa

Droom, fantaseer, vraag

Laat je ideeën tot leven komen, zelfs de gekste.

Onze jury selecteert de meest inspirerende projecten, die een ongelooflijke transformatie beloven. Laat dus je creativiteit de vrije loop!

Doe mee en kies een van de drie categorieën:

  • Slaapkamer,
  • Kinderkamer,
  • Thuiskantoor.
Ik wil mijn kans wagen

Wat kunnen we doen met 15.000 euro?

Het plaatsen van dakramen kost niet zoveel, verre van dat! VELUX gaat veel verder dan alleen het plaatsen van onze producten. We bieden je een complete renovatie inclusief schilderwerk, meubels en accessoires. Daarnaast zorgen onze adviseurs voor advies, onderzoek, installatie en montage.

Deze wedstrijd is bedoeld om je leven gemakkelijker te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van de werkzaamheden, het vinden van betrouwbare experts of budgetoverschrijdingen. We hebben alles bij elkaar gebracht wat nodig is om je verdiende transformatie te realiseren.

Lees het reglement

Testimonial

Bekijk de make-over bij Judith en Victor.

In één woord, geweldig!