VELUX Daglicht Advies Centrum (showroom) | Nieuwe Zolder

Kom naar ons vernieuwde Daglicht Advies Centrum

Alle VELUX producten in het echt zien? Kom dan naar ons vernieuwde Daglicht Advies Centrum. Je krijgt er inspiratie voor je eigen huis, een goed advies van een door VELUX adviseur en alle informatie die je nodig heb. En dat alles onder het genot van een goede kop koffie. Dus kom langs!


Dakkapel serre | Producteigenschappen

Maak kennis met de VELUX dakkapel!

Ben je van plan een dakkapel te laten monteren? VELUX heeft de perfecte oplossing voor je! Een VELUX dakkapel brengt staruimte, meer daglicht, frisse lucht en uitzicht. De dakkapel is veelal vergunningsvrij en binnen een dag te monteren.


De overheid verleent subsidie op de renovatie van woningen. Ontdek nu of u in aanmerking komt.

Gaat u renoveren?

Dan is het nu een perfect moment. Vanaf 15 september 2016 tot 1 maart 2017 loopt de eerste ronde van € 20,5 miljoen subsidie geld. U komt in aanmerking als u minimaal 2 energiebesparende maatregelen doorvoert aan uw woning. Lees er meer over op onze pagina over renovatie en de subsidieregeling.

Ons dakraam (dakvenster) en onze dakkapel


Onze lichtkoepel of dakkoepel


VELUX Modulaire lichtstraten


Wij strijden mee voor gezonden lucht en gezonde longen

Wij zijn vriend van het Longfonds

Het longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Wij strijden mee!
Ademen is voor de meeste mensen heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen.