Voor een comfortabele woonkamer...

Een comfortabele en ruime woonkamer: wie wil dat nou niet? Wist u dat daglicht en frisse lucht daarbij onmisbaar zijn? Daglicht zorgt er bovendien voor dat uw kamer op natuurlijke wijze verwarmt word, waardoor u minder hoeft te stoken en bespaard op uw energieverbruik. Door VELUX producten op de juiste plek, in het juiste aantal en in de juiste afmetingen toe te passen, creëert u een perfect woonklimaat in uw woonkamer. Een kamer die ruim en zeer comfortabel aanvoelt. 

Wilt u overigens meer weten over het belang van een gezond klimaat in uw woning? Download dan geheel gratis de Healthy Home Barometer.


Laat u inspireren door onze verbouwingsbrochure

Laat u inspireren door de VELUX plat dak brochure

Met prijzen (incl. en excl. BTW) en productinformatie van alle plat dak-producten in ons assortiment.

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Verdubbel uw uitzicht en het daglicht in uw woonkamer

Verdubbel uw daglicht & uw uitzicht

Voor een fantastisch uitzicht en veel daglicht in uw woonkamer is een enkel dakraam niet voldoende. Monteer een daglichtsysteem en u verdubbelt het daglicht en het uitzicht. Uw woonkamer wordt een open, lichte ruimte waar u zich prettig voelt. Een plek waar u de zorgen van iedere dag achter u kan laten en waar u kunt genieten van goede gesprekken of een avondje tv. Voor meer comfort kunt u kiezen voor de op afstand te bedienen dakramen uit de VELUX INTEGRA® familie. Met VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en rolluiken maakt u uw woonkamer helemaal af.

Deel 2 - ideeën voor de woonkamer


Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Verlicht uw dag

Verlicht uw dag

Heeft u ooit wel eens het comfort van Home Automation ervaren? Met twee VELUX INTEGRA® dakramen stroomt het daglicht volledig automatisch de woonkamer binnen in de morgen. U stelt gewoon het "goedemorgen" programma in via de unieke VELUX bedieningstablet en de raamdecoratieproducten openen 's ochtends automatisch. De dakramen ventileren kort voor de juiste toevoer van frisse lucht. In de avonduren ontsteekt u de optionele frameverlichting van de dakramen en creëert zo een unieke en warme sfeer. Ontdek zelf het comfort van de VELUX INTEGRA® familie. U heeft het in uw vingertoppen.

Woontips voor de woonkamer - 1
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Meer wooncomfort en bedieningsgemak

Comfort en bedieningsgemak

Een VELUX daglichtsysteem zorgt in deze kamer voor veel daglicht, ventilatie en een mooi uitzicht. De dakramen in dit daglichtsysteem zijn dakramen uit de VELUX INTEGRA® familie. Ze worden op afstand bedient met de unieke VELUX bedieningstablet. Deze dakramen zijn de perfecte keuze omdat ze hoger in het dak zijn gemonteerd. En dankzij de unieke VELUX regensensor sluiten de dakramen automatisch bij de eerste druppels regen. Daglicht komt in deze woonkamer in zo goed als elke hoek, wat ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt.
Ideas for the living room
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - VELUX dakramen in een fantastische combinatie

VELUX daglichtsystemen - een fantastische combinatie van VELUX dakramen

Een groep van vier VELUX dakramen vult deze woonkamer met daglicht. En dat niet alleen: ze bieden ook een fantastisch uitzicht op de tuin en de hemel. Dankzij de dakramen is er een duidelijke verbinding tussen buiten en binnen. En met VELUX raamdecoratieproducten kan er in een handomdraai voor privacy gezorgd worden.
VELUX woontips voor de woonkamer