Prettig werken in uw eigen werkkamer...

Een eigen werkkamer waar u kunt werken, uw hobby kunt beoefenen of even gewoon rustig kunt lezen of surfen over het internet: wie wil dat nou niet? In een goede werkkamer is altijd voldoende daglicht en zuurstof aanwezig. Zonder daglicht en frisse lucht kunt u al snel tegen vermoeidheid en concentratieproblemen aanlopen. Met VELUX producten zorgt u dat uw werkkamer altijd goed geventileerd is en baadt in daglicht. Hieronder vindt u wat inspiratie voor een mooie, frisse en comfortabele werkkamer. 

Wilt u overigens meer weten over het belang van een gezond klimaat in uw woning? Download dan geheel gratis de Healthy Home Barometer
Laat u inspireren door onze verbouwingsbrochure

Laat u inspireren door de VELUX verbouwingsbrochure

Boordevol nuttige tips en voorbeelden om van uw huis een droomhuis te maken.


Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Extra daglicht en uitzicht

Extra daglicht en uitzicht

In deze werkkamer is een VELUX uitzettuimelvenster met een combinatie-element de eye-catcher van de ruimte. Dit daglichtsysteem zorgt voor daglicht, een mooi uitzicht en veel frisse lucht. In deze kamer kun je je ten volle concentreren of juist je gedachten af laten dwalen voor het verzinnen van nieuwe ideeën. 

Woontips voor de werkkamer - 2

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Overal daglicht

Overal daglicht

Heeft u een inpandige werkkamer waar geen dakraam of lichtkoepel gemonteerd kan worden? Denk dan aan een VELUX daglichtspot om toch natuurlijk licht in de kamer te krijgen. Zelfs op een bewolkte dag komt er nog daglicht via deze daglichtspot binnen. Ze geven ongeveer evenveel daglicht als een conventionele 60 Watt gloeilamp.

Woontips voor de werkkamer - 1
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Breng het buiten naar binnen

Breng het buiten naar binnen

Twee keer zoveel daglicht, twee keer zoveel frisse lucht, twee keer zoveel uitzicht. In deze werkkamer zorgt een daglichtsysteem Horizontaal duo voor toetreding van alle elementen die nodig zijn om rustig en geconcentreerd te werken en inspiratie op te doen voor de projecten van morgen. Thuiswerken wordt zo een genot.
Woontips voor de werkkamer - 3
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Verdubbel uw daglicht

Verdubbel het daglicht

Behoefte aan meer daglicht in uw werkkamer. Wilt u tijdens het werk kunnen staren over de omgeving? Kies dan voor een daglichtsysteem van VELUX en verdubbel de daglichttoetreding. In deze werkkamer zijn twee wit afgelakte, vochtbestendige dakramen gemonteerd.
Woontips voor de werkkamer - 4
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Het balkon dat u altijd al gewild heeft

Altijd al een balkon in uw werkkamer gewild?

Wie droomt er niet van: een eigen balkon in de werkkamer. Het kan met het VELUX CABRIO® balkonvenster. Tijdens het werk kunt u even ontspannen door een kop koffie te drinken op uw eigen inpandige balkon. Bovendien zorgen de in deze werkkamer gemonteerde dakramen voor meer dan voldoende daglicht om alle papieren op het bureau door te kunnen lezen.
Woontips voor de werkkamer - 6