Maak uw slaapkamer comfortabeler...

Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Met alleen een goed bed in uw slaapkamer bent u er niet als u wilt genieten van een goede nachtrust. Voldoende frisse lucht is essentieel voor een gezond binnenklimaat in uw slaapkamer en daarmee een goede en ongestoorde slaap. Zeker voor een slaapkamer, waar u een groot deel van de dag doorbrengt. Naast frisse lucht is het ook fijn om genoeg daglicht binnen te laten en zo (optisch) ruimte te creëren. Hieronder treft u een aantal inspirerende voorbeelden aan van slaapkamers waar u zich vast en zeker thuis zult voelen. Slaapkamers met een overvloed aan daglicht en frisse lucht, waar uw dromen nog mooier worden. In welke slaapkamer zou u graag wakker willen worden?

Wilt u overigens meer weten over het belang van een gezond klimaat in uw woning? Download dan geheel gratis de Healthy Home Barometer.

Laat u inspireren door onze verbouwingsbrochure

Laat u inspireren door de VELUX verbouwingsbrochure

Boordevol nuttige tips en voorbeelden om van uw huis een droomhuis te maken.

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - laat u inspireren en creëer uw eigen paradijs onder de sterren

Slapen onder de sterren

De stijle dakhelling zorgt ervoor dat in deze slaapkamer twee lange dakramen zowel naast elkaar als boven elkaar gemonteerd konden worden. Hierdoor is er vanuit bed een fantastisch uitzicht op de sterrenhemel te bewonderen. Alle dakramen zijn voorzien van op afstand te bedienen verduisterende rolgordijnen, zodat de kamer verduisterd kan worden wanneer hier behoefte aan is. Zowel de dakramen als verduisterende rolgordijnen worden bediend met de innovatieve bedieningstablet.

Ideeën voor een moderne slaapkamer onder de sterren

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - Een lichte slaapkamer

Een lichtere slaapkamer

Dankzij een groep VELUX dakramen reikt het daglicht tot diep in deze slaapkamer. De kamer voelt comfortabel aan, ruimtelijk en fris. Twee groepen van twee VELUX tuimelvensters zorgen voor daglicht, ventilatie en een prachtig uitzicht over de buitenwereld. De dakramen zijn vochtbestendig, wit afgelakt en vergen weinig onderhoud.
Slaapkamer idee 4 - VELUX
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - Benut de ruimte optimaal

Gebruik de ruimte in uw slaapkamer optimaal

In een slaapkamer met plat dak is het ook mogelijk om daglicht toe te laten treden. Hier brengen twee VELUX lichtkoepels enorm veel licht en daarmee frisse lucht, ruimte en wooncomfort in de slaapkamer. En als er geslapen word, zorgen VELUX raamdecoratieproducten voor een verduisterde ruimte. 

Idee voor een slaapkamer onder het platte dak - 1  - VELUX
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - uw nieuwe balkon

Uw nieuwe balkon

Altijd al een balkon gewild, maar in het bezit van een woning met een schuin dak? Met het VELUX CABRIO® balkonvenster is het toch mogelijk. In deze kamer is een balkonvenster naast een uitzettuimelvenster met hellend combinatie-element gemonteerd. In een handomdraai opent u het dakraam en klapt u het onderraam open waardoor er een klein inpandig balkon ontstaat. Ziet u uzelf al zitten in de zon?
Uw eigen balkon in de slaapkamer - VELUX
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - het perfecte daglicht

Het perfecte daglicht

Deze slaapkamer heeft een hoog knieschot (borstwering). Hierdoor moeten de dakramen hoger in het dak gemonteerd worden. Voordeel van deze positionering is dat het daglicht verder de slaapkamer in reikt. Via de dakramen is er een goed uitzicht op de sterrenhemel boven het huis. VELUX rolgordijnen verzachten het daglicht en bieden privacy. Om de kamer te verduisteren kunnen de aan de buitenzijde gemonteerde rolluiken gesloten worden.

Daglicht tot diep in de slaapkamer
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - een kamer voor dag en nacht

Een slaapkamer voor dag en nacht

Overdag zorgen twee VELUX uitzettuimelvensters voor daglicht, 's avonds zorgen VELUX raamdecoratieproducten voor een donkere kamer en een goede nachtrust. De foto spreekt voor zichzelf toch?

Een comfortabele en lichte slaapkamer - VELUX
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de slaapkamer - Ideeën voor in de slaapkamer

Extra daglicht en uitzicht - Ideeën voor uw slaapkamer

Twee naast elkaar gemonteerde uitzettuimelvensters zorgen voor daglicht en uitzicht in deze slaapkamer. De uitzettuimelvensters zijn gekoppeld aan twee hellende combinatie-elementen die het uitzicht tot op het vloeroppervlak uitbreiden. Zo is er een prachtig overzicht over de achtertuin gecreëerd. 

Een prachtig uitzicht op uw omgeving vanuit uw slaapkamer - VELUX