De gang en trappenhuis zijn de entree van uw woning...

De gang en het trappenhuis van uw woning vormen vaak de entree voor iedereen die uw woning betreed. Als een gang of trappenhuis donker en onverlicht zijn, voelt dat niet als een warm welkom voor uw gasten. Zorg dus voor voldoende daglicht zodat iedereen zich gelijk prettig en op zijn gemak voelt in uw huis. VELUX producten kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. We geven u in ieder geval graag een aantal voorbeelden van ruimtes waar veel daglicht zorgt voor een warm welkom.


Wilt u overigens meer weten over het belang van een gezond klimaat in uw woning? Download dan geheel gratis de Healthy Home Barometer

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - Natuurlijk licht waar u het nooit verwacht had

Natuurlijk licht waar u het nooit verwacht had

De VELUX daglichtspot zorgt ervoor dat u daglicht brengt waar u het nooit voor mogelijk had gehouden, zoals een inpandige gang. De gang voelt licht, open en welkom aan en dat is belangrijk. Een gang is immers de slagader van uw woning, waar u en uw gasten uw huis binnenkomen. Met de daglichtspot komt er een zacht, diffuus licht de gang binnen.

Woontips voor de gang - 1
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - Een compleet nieuw huis

Een trap naar het licht

Het daglicht drapeert zichzelf de trap af, u word onmiddellijk uitgenodigd binnen te komen. In deze gang is het dakraam strategisch boven het trapgat gepositioneerd. Via het dakraam word overdag de gehele ruimte verlicht. De gang is zo een goed verlichte, open en functionele ruimte waar iedereen zich direct thuis voelt.

Woontips voor de gang - 2
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - voel u welkom

Natuurlijk licht op iedere plek in huis

Een inpandige gang is vaak donker en onbehagelijk. Met VELUX maakt u van uw gang een open en lichte ruimte. Functioneel en comfortabel. Voor inpandige ruimten zoals de gang biedt VELUX de daglichtspot. Via de daglichtspot reflecteert u daglicht in het interieur. Zo komt er daglicht op plaatsen in huis waar u dat voorheen nooit voor mogelijk had gehouden.
Woontips voor de gang - 3
Deze gang bevat:
  • 1 x VELUX daglichtspot
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - de toegang tot uw huis

Heet uw gasten welkom

Daglicht voegt een nieuwe dimensie toe aan iedere ruimte, dus ook aan uw gang. Met VELUX lichtkoepels brengt u daglicht in uw gang onder het platte dak. Uw gasten worden welkom geheten in het zonlicht. Uw huis voelt vanaf de voordeur gelijk prettig en uitnodigend aan.
Woontips voor de gang - 4