VELUX Daglicht Advies Centrum | de plek waar u onze producten live kunt zien en professioneel advies kunt krijgen.

Welkom in ons Daglicht Advies
Centrum

Showroom VELUX 2

Welkom in ons
Daglicht Advies Centrum

Showroom VELUX 3

Welkom in ons Daglicht Advies Centrum

Showroom VELUX 4

Welkom in ons Daglicht Advies Centrum

Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Uw woning verbouwen of renoveren doet u niet iedere dag. Wanneer u gaat verbouwen of renoveren heeft u een goed advies nodig van een professionele aannemer of klusser die naar uw wensen luistert en deze wensen vertaalt naar een goed advies. In het VELUX Daglicht Advies Centrum vindt u deze professional (tot 16.00 uur). En zijn advies is vrijblijvend en gratis, net als de koffie.


Deze professionals zijn afkomstig van één van de volgende bedrijven: Verhoef Dakramen uit Nieuwegein, Baskapel.nl uit Barneveld of Dakvensteronline.nl uit Utrecht. U bent van harte welkom om gewoon bij onze showroom binnen te lopen, maar uiteraard kunt u ook een vrijblijvende afspraak maken met één van deze onafhankelijke aannemers. Mocht u al een aannemer hebben dan is dat geen probleem, ook dan zullen zij klaar staan om u te helpen.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 16:30
Zaterdag 10:00 tot 16:00*
* Afspraak maken niet mogelijk. U kunt zonder afspraak bij ons terecht.


Adres 

Het adres van ons Daglicht Advies Centrum is:

Molensteijn 2 
3454 PT DE MEERN
(industrieterrein Oudenrijn)


Fotogallerij VELUX Daglicht Advies Centrum


Afspraak maken?

Een bezoek brengen aan het VELUX Daglicht Advies Centrum kan in principe zonder afspraak. U kunt geheel gratis en vrijblijvend bij ons terecht voor een advies en eventueel een passende offerte van één van de hierboven genoemde VELUX montagepartners, die u tijdens uw bezoek te woord staan. Wilt u er echter zeker van zijn dat de VELUX montagepartner voldoende tijd heeft om u een goed advies te geven? Dan is het maken van een afspraak van harte aan te bevelen. Een afspraak maken kan via ons afspraakformulier. Hoe completer u dit formulier invult, hoe beter de VELUX montagepartner zich kan voorbereiden op uw komst.

LET OP:
Het kan zijn dat de VELUX montagepartner ondanks uw afspraak niet direct beschikbaar is omdat hij/ zij op dat moment nog bezig is met het adviseren van een andere klant. Dat is natuurlijk geen probleem, want we voorzien u graag van een kopje koffie terwijl u wacht. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

VELUX Daglicht Advies Centrum | U wordt geholpen door een VELUX montagepartner
In het VELUX Daglicht Advies Centrum wordt u te woord gestaan door een VELUX montagepartner

Feestdagen

Binnenkort is het weer Koningsdag en in mei zijn er ook nog een aantal nationale vrije en feestdagen. Op deze dagen kennen wij gewijzigde openingstijden. Houd u rekening met het volgende:

  • Hemelvaartsdag (25 mei) en de dag na Hemelvaartsdag (26 mei) zijn wij gesloten.
  • 2e Pinksterdag (5 juni) zijn wij gesloten.

Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vindt u alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kunt u de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kunt u het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken.