Team VELUX Nederland B.V. - Wij staan voor u klaar
Onze Customer Operations afdeling helpt u graag..
Daglicht Advies Centrum wordt verbouwd tot 16 januari
Wij gaan vernieuwd 2017 in! U bent van harte welkom in onze showroom, maar de vernieuwing van de showroom gaat echter wel gepaard met wat verbouwingsongemakken en geluidsoverlast. Wij hopen op uw begrip hiervoor tijdens uw bezoek. Met name de dakkapel en de dakserre zijn –voor nu- nog niet helemaal te zien. Wij verwachten de verbouwingswerkzaamheden per 16 januari a.s. te hebben afgerond.

Heeft u een vraag of een opmerking? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bij VELUX Nederland staan we graag voor u klaar. Wij kunnen u echter alleen helpen als u woonachtig bent in Nederland. Bent u woonachtig in België? Dan verwijzen wij u graag naar de website van onze Belgische collega's.

> Klik hier voor de website van VELUX België 

Lijst met veelgestelde vragen

Soms is een vraag al eerder en vaker aan ons gesteld. Dan kunnen we u wellicht al helpen met behulp van onze lijst met veel gestelde vragen. Geeft de lijst met veelgestelde vragen geen antwoord op uw vraag? Dan kunt u ons contactformulier gebruiken. Wij geven u binnen 2 werkdagen antwoord.

Is uw VELUX product defect?

Ook dan staan we voor u klaar met een eigen servicedienst. Voor het aanvragen van een bezoek van één van onze monteurs is een speciaal serviceformulier beschikbaar. Na invullen van dat formulier neemt één van onze servicemedewerkers binnen maximaal 2 werkdagen contact met u op.

Onze werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag (van 08:00 uur - 17:00 uur) en op vrijdag (van 08:00 uur tot 16:30 uur).

Wat voor type klant bent u?

Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen. Om u zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen helpen, willen we u vragen om ons te vertellen wat uw relatie is met VELUX.